Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik megszüntetné a két kereskedelmi csatornát? (RTL KLUB, TV2)
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 14:17
1/54 anonim válasza:
Az nem elég, sóval is be kell hinteni a helyüket, ahogy eredetileg javasolták.
2/54 anonim válasza:
Az hogy inkább nézem a mónika sót, mint morvait minden este harcidíszben
3/54 anonim válasza:
Ha valaki folyton azt szajkózza mekkora rasszista, fasiszta, demagóg lufi vagyok mikor én jót akarok, hát én is rálépnék a tökeire.
De valljuk be nem sokat veszítünk, lesznek más csatornák ahol megnézhetjük a híradót meg a kedvenc sorozatainkat kultúr körülmények között.
4/54 anonim válasza:
Mondjuk a Cooltévét még inkább be kéne tiltatni, mint a fenti kettőt.
7/54 anonim válasza:
ma még hány ilyen kérdés lesz? kérem a téteket!
8/54 anonim válasza:
Csak úgy jelzem, hogy ha végignéznéd a kérdéseket, már nincs olyan oldal ahonnan nem lett a téma kivesézve.
Amúgy úgysem tudja megszüntetni, az azért nem úgy megy, hogy Vona azt mondja ugorj és ugrik mindenki.
És persze nyerni úgysem fog a híres Jobbik!
Szerencsére!
9/54 anonim válasza:
A Cool TV-t nem lehet betiltani, mivel romániába bejegyzett adó, ezért adhatnak vöröscsillagos telefon reklámokat, meg fiúk a klubbólt.
10/54 anonim válasza:
Az, hogy ez már az ötvenezredik ilyen kérdés és hogy a jobbik soha nem fog hatalomra kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!