Mit gondoltok az LMPről? Szerintetek fenn fog maradni?
Figyelt kérdés
egy jobbikos2009. dec. 28. 18:32
21/23 A kérdező kommentje:
Nem nyomják el a magyar kisebbséget külföldön! Tapasztaltad már? Édesanyám szlovákiából származik mint magyar és gyakran járok ki a családom másik feléhez, és MINDENKI beszél ott magyarul is, legalábbis a déli részen, és alap, hogy ha bemegyek boltba tudjanak magyarul! És tudnak is. Rengeteg a magyar, többek közt az én családom is és egyáltalán nincsenek elnyomásban! ez egy nagy fikció
2010. jan. 25. 12:56
23/23 anonim válasza:
21:27 vagyok
Én szlovákiai magyar vagyok.
És azt veszem észre, hogy a város ahol lakom, közel a határhoz, egyre jobban kezd elszlovákosodni.
Sok szlovák lakta városban fordultam meg, és sehol sem látják szívesen a magyarokat. 5 éven belül szlovákia déli része is szlovákul fog beszélni, függetlenül attól hogy 67% legalább beszél magyarul. Érsekújvárral is ugyanez történt, és pl. Komárommal is ez fog:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!