Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok az LMPről?...

Mit gondoltok az LMPről? Szerintetek fenn fog maradni?

Figyelt kérdés
egy jobbikos
2009. dec. 28. 18:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%
Épp most olvastam róluk, szerintem kissé irreálisak az elképzeléseik és megvalósításukhoz nem elég annyi, amennyit ők egyedül nyújtani tudnának. Örülnék egy olyan országnak, amilyet ők elképzeltek, de szerintem az elkövetkező 50-100 évben lehetetlen megvalósítani. A Jobbiknak sokkal konkrétabbak és reálisabbak az elképzeléseik, mellesleg ők már értek el valamit, szerintem bennük a remény, jövőre a Jobbikra fogok szavazni.
2009. dec. 28. 18:45
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
Jóllehet még fiatal a párt, szükség van olyan erőre, amely az eddigi pártokból kiábrándult, békés, szolidáris és igazságos társadalmat akaró embereket képviseli. A következő ciklusban a liberális szemléletű polgároknak sajnos várhatóan nem lesz képviselete a Parlamentben. Én bízom abban, hogy az elkövetkező években képes lesz bizonyítani és megerősödni az LMP. Figyelem a tevékenységüket, és ha úgy látom, hogy lesz értelme rájuk szavazni, támogatni fogom őket.
2009. dec. 28. 18:53
 3/23 anonim ***** válasza:
14%
Éppolyan megvalósíthatatlanok az elképzelései,mint a Jobbiknak.Pár év múlva mindkettő elfog tűnni.
2009. dec. 28. 19:50
 4/23 anonim ***** válasza:
69%
Mit tartasz megvalósíthatatlannak a programjukból?
2009. dec. 28. 19:54
 5/23 anonim ***** válasza:
a jelenlegi hazug és TOLVAJ képviselőknek ideje lenne az átlag munkás béréből megélni ( munkás nem =kommunista ) de a privatizálás haszonélvezőinél még ők is jobbak voltak.
2009. dec. 28. 20:11
 6/23 anonim ***** válasza:
én is ha szavazok valószínüleg nem most parlamenti pártra adom a voksomat.
2009. dec. 28. 20:15
 7/23 A kérdező kommentje:
mi a véleményetek róla? tényleg egykori SZDSZesek?
2009. dec. 28. 21:32
 8/23 anonim ***** válasza:
41%

Az elempé csak azokra tud hatni (azokra se sokáig), akik vagy túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezzenek, vagy egyszerűen rövid az emlékezetük.

Minden választáson meg szokott jelenni egy-egy elempé típusú párt. 1994-ben a zöld párt (Medveczky), 1998-ban a Harmadik Oldal Magyarországért és az Együtt Magyarországért Unió, 2002-ben a Centrum Párt, 2006-ban az Élőlánc.

Ezek mindig oldalaktól független új politikát szoktak ígérni, vagy zöld politikát, vagy a politika megújítását, vagy más hasonló holdkóros bolondságokat. És a történet mindig ugyanúgy végződik: a választáson elérnek a szervezettebbek 1-2%-ot, a szervezetlenebbek 0,2-0,3%-ot, aztán egy év múlva már senki sem emlékszik rájuk.

Van egy olyan érzésem, hogy 4 év pont elég ahhoz, hogy az ember elfelejtse a "lehet más a politika" típusú képződményeket, így 4 évenként mindig starthoz fog állni egy ilyen pártocska, mindig ugyanolyan eredménnyel.

2009. dec. 28. 23:14
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

"mi a véleményetek róla? tényleg egykori SZDSZesek?"

Gyakorlatilag egyetlen volt szdsz-es sincs a soraikban, és gyűlölik az szdsz-t. Ismerek lmp-s vezetőket. Nem állnak közel egyik párthoz sem, de ha már mondani kell egyet, akkor a munkáspárthoz állnak kicsit közel.

Annyiban viszont zavarbaejtő a hasonlóság az szdsz-re, hogy ugyanazok az arcok szavaznak rá, mint a 90-es években az szdsz-re: belvárosi értelmiségiek, írók, költők, zenészek, színészek, jogvédő aktivisták, mindenféle füvező hippik.

2009. dec. 28. 23:17
 10/23 anonim ***** válasza:
40%

Hát igen, harmadik utas politikát folytatnak, de szerintem most (szemben a korábbi kezdeményezésekkel: centrum, ilyenek) elég kiábrándultak az emberek ahhoz, hogy bejutasság őket. És ez szerintem nem is rossz: kicsit idealisták, kicsit zöldek, de fiatalosak, lendületesek, demokraták.

Én rájuk adom a voksom, és bízom benne, hogy bejutnak. Sok liberális szellemiségű ember van aki gusztustalannak tartja az SZDSZ politikáját, sok fiatal főiskolás támogatja őket. Az meg, amit az előző hozzászóló írt, hogy a városi értelmiség támogatja őket, az szerintem nem rosszat jelent, hanem jót.

Kéne nekik egy jó kampány, mert a neten kívül még nem találkoztam velük...

2009. dec. 29. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!