Mit gondoltok erről a pártról? Nem lenne célszerűbb a Jobbik helyett ezt támogatni?
2011. júl. 29. 11:22
1/14 anonim válasza:
Szerintem inkább az MSZP helyett támogassuk ezt. A Jobbik meg nyerje meg a választásokat!
2/14 anonim válasza:
Milyen párt az aminek atw-s weboldala van?
Ennél még az LMP is jobb.
3/14 anonim válasza:
"Mit gondoltok erről a pártról?"
Azt, hogy egy szánalmas, nemzeti-liberális skinheadgyülekezet.
4/14 anonim válasza:
ATW-s oldal egy pártnak, ez nagyon gáz ...
5/14 anonim válasza:
Mi van az ATW-vel?
Nekem inkább velük van bajom.
6/14 Foxyy válasza:
van a programjukban pár dolog, ami tetszik, de ha az emberek már a Jobbikot is radikálisnak tartják, hát még ehhez a párthoz mit szólnának...
8/14 anonim válasza:
Elolvastam a programjukat. Ez kellene ide, rendet tenni. Ha lehetne, biztos rájuk szavaznék. Remélem kapnak egy esélyt, különösebben nem érdekel az ATW-s weboldal, meglehet nézni a többi párt hiperszuper weboldalát, és hogy milyen mocskot hagytak maguk után... Külsőség nem minden.
9/14 anonim válasza:
Kár, hogy ma már nincs paraszti vagy hagyományos munkás réteg, így tehát alapjaiban véve nem tudják, hogy mi mere hány méter...
Hasonlítanak a Jobbikra a programjuk alapján.
""Vissza a földhöz" program.
"A vidéki élet egészségesebb, otthonosabb és a gyermekek, családok számára is megfelelőbb, valamint a vidéki közösségek összetartóbbak, így erősebbek és erkölcsösebbek a nagyvárosinál."
Ennél agymosóbb hülyeséget ritkán olvastam...
Ezeknek is irányításmániájuk van, majd ők eldöntik, hogy mi az egészségesé s mi nem az...
Veszélyes viccpárt
10/14 anonim válasza:
Továbbá látszik, hogy ez a szervezet csak Győrben létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!