Miért szavazol az LMP-re?
"Az, hogy indexes pedig teljesen irreleváns."
Az eurostat lezárt, elkönyvelt éveket ad ki statisztikai adatként. Az index nem. Mire a google.com-on elérhető lesz '14, addigra '16 év elejét írunk majd, és annyi köze lesz a megint mondom, indexes baromságodhoz, mint k.urvának a kötőtűhöz.
"Az adatokat támadhatod, ha nem értesz egyet velük,"
Ezt legföljebb te teszed, én tényeket adtam meg. El nem bírom képzelni, mi a fenét művelhetsz amúgy pénzért, mivel közöd nincsen a gazdasági élethez, mit is hazudtál, milyen mérnök vagy? Lusta vagyok visszakeresni, de annyira ordít a tudatlanságod, hogy hiába is lököd itt a szöveget, senkit nem ejtesz át.
Érdekes, még én - aki láthatóan semmihez sem értek - is találtam negyedéves GDP adatokat 2013-ról. Az első találat ez volt googleben: [link]
És az eurostat oldalán is találni rengeteg adatot tavalyra vonatkozóan. Azt nem tudom egybevágnak-e az indexes grafikonnal, ha gondolod elemezd ki. Na mindegy. Meguntam az acsargós "huza-vonát", hacsak nincs még valami konstruktív, szakmai kommented, akkor szerintem ne raboljuk egymás idejét.
Teli jóslással, meg "data not available" részekkel.
Én itt untam rá amúgy, te egy elmebeteg vagy. Belefáradtam az okításodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!