Miért szavazol az LMP-re?
Basszus, nem tudnál egy hozzászólásban reagálni?
#27 Szerintem nem felesleges az atomenergia, csak iszonyatos volt a döntéshozatal, ráadásul egy ekkora orosz függőségbe belemenni a kibontakozó háborús körülmények között elég nagy felelőtlenség. Arról nem is beszélve, hogy az EU épp most dönt a supergridről, ami szintén meghatározza az összes nemzeti energiastratégiát. Ha pedig időben kész lesz paks 2, akkor együtt jár majd pár évig paks 1-el, és feleslegbe termeli az eladhatatlan áramot, mert az összes környékbeli ország exportőr. Egyszerűen ezt nem most kellene eldönteni, hanem amikor tisztázódik mi zajlik a világban, és időszerűvé válik paks 1 felváltása. #28 Most komolyan bulgáriához hasonlítod az országot? Eleve azt mondtam, hogy közép-európai, és nem azt, hogy dél-keleti. A visegrádi országok mind ránk vernek egy utcahosszal.
#29 Ezzel azt mondtam, hogy örökös vita a centralizáció vs regionalizmus vs decentralizáció. Jelenleg ezt a fejlődési csapást követi az EU, mert ez tűnik a legjobb alternatívának. Megjegyzem mi iszonyatosan sok pénzt kapunk a "központból", ha ez nem lenne, nagyjából ott járnánk mint azerbajdzsán. Ha normálisan üzemeltetné a kormány az elosztást, és lenne valami programja a hátrányos helyzetű régiók felzárkóztatására, akkor mindjárt jobban állnánk.
#30 Nem fenyegetőztem, de az tény, hogy a lózungok és kampánydumák nem fogják életben tartani az országot. Nyilván el lehet még bohóckodni, államosítani ezt-azt, aztán odaadni a közgépnek és a fidesz közeli párezer családnak, építeni pár stadiont, de ez nem gazdaságpolitika. A hétszámjegyű fizu látom nagyon csípi a szemedet, de ha évek szakmai önkénteskedését és éhbérért végzett kutatásait nézzük, akkor hidd el, nem olyan nagy szám.
"Basszus, nem tudnál egy hozzászólásban reagálni?"
Ez maradt a végére? Ennyi? Puff, kifújt... :))
"államosítani ezt-azt, aztán odaadni a közgépnek és a fidesz közeli párezer családnak, építeni pár stadiont, de ez nem gazdaságpolitika. "
Gondolod, hogy erről a jobbik tehet?
"kibontakozó háborús körülmények között "
Soha nem lesz ukrajna miatt harmadik világháború. Erre garanciát adnak az atomfegyverek, meg a velük rendelkező kormányok élén álló felelős vezetők. Ennélfogva ostobaság egy gazdasági döntést emiatt meg nem lépni, vagy elhalasztani, vagy bármilyen módon befolyásolni.
" Most komolyan bulgáriához hasonlítod az országot? Eleve azt mondtam, hogy közép-európai, és nem azt, hogy dél-keleti. A visegrádi országok mind ránk vernek egy utcahosszal. "
Nem, megint hazudsz. A változást kell látni a függvényben, a változás módját és mértékét, nem az abszolútértéket. Ezért nem szeretek amúgy nem közgazdásszal beszélgetni ilyesmiről, hülye vagy a témához. Az összes EU-s ország, ami EU-támogatásokból ruház be, mert más forrásai nincsenek rá, azonos alakú GDP-függvényekkel büszkélkedhet, a válság óta még markánsabban. A visegrádi négyek függvényei alakjukban hasonlóak a magyarhoz, bulgárhoz, románhoz. [link]
Szerintem buta vagy, ráadásul a hazudozásoddal sem tudsz lépést tartani, mert az előbb még 7 számjegyű volt a mostanra már 6 számjegyű fizetésed.
Ha még sokáig erőltetjük a témát, eljutunk oda is, hogy te fizetsz a BME-nek, meg a külföldnek, ugye?
"Eleve azt mondtam, hogy közép-európai, és nem azt, hogy dél-keleti."
Nem, az igazság az, hogy te eddig a pontig nem mondtál semmit, én kezdtem el beszélni közép-kelet-európáról, és példának hoztam a románokat.
#32 És szerinted a szomszédos ország teljes destabilizációja az által, akinek tartozunk nem hat az árfolyamokra? Ekkora kölcsönnél két forint ingadozás akkora kilengés mint amennyibe a felcsúti stadion került. Iszonyatos kiszolgáltatottság az oroszoknak, és egyébként a Putyin seggébe való bújásban a Jobbik igazi élvonalbeli harcos ;) Gondolom kell valahonnan a támogatás az EU ellenes harchoz.
#33-#34 Állítod te: "te eddig a pontig nem mondtál semmit, én kezdtem el beszélni közép-kelet-európáról". Ennek ellenére a #26-os hozzászólásban mondtam ezt:
"Érdekes módon minden más középeurópai ország szépen növekedik hozzánk képest." és te a #28-asban hoztad be bulgáriát és romániát.
Egyetértünk abban, hogy a változtást kell látni a függvényben. Hogy tisztába tegyük a számokat. ;) [link]
A fizetésemen pedig nem tudom miért rugózol még mindig. Számolgasd ahogy akarod, flatrate napi 200 euró. Szerintem magyarul hívhatjuk hétjegyűnek.
"A fizetésemen pedig nem tudom miért rugózol"
Nem. Nem én, te rugózol rajta.
"#32 És szerinted a szomszédos ország teljes destabilizációja az által, akinek tartozunk nem hat az árfolyamokra? Ekkora kölcsönnél két forint ingadozás akkora kilengés mint amennyibe a felcsúti stadion került. Iszonyatos kiszolgáltatottság az oroszoknak, és egyébként a Putyin seggébe való bújásban a Jobbik igazi élvonalbeli harcos ;) Gondolom kell valahonnan a támogatás az EU ellenes harchoz.
#33-#34 Állítod te: "te eddig a pontig nem mondtál semmit, én kezdtem el beszélni közép-kelet-európáról". Ennek ellenére a #26-os hozzászólásban mondtam ezt:
"Érdekes módon minden más középeurópai ország szépen növekedik hozzánk képest." és te a #28-asban hoztad be bulgáriát és romániát.
Egyetértünk abban, hogy a változtást kell látni a függvényben. Hogy tisztába tegyük a számokat. ;) [link] "
Micsoda marhaság ez?
ma 17:45
Nem kell, joggal kérdeztem: micsoda marhaság ez? Mert nem eurostat-os, az biztos. Linkelsz egy indexes marhaságot alátámasztandó a nemlétező igazad, én pedig már belinkeltem a google eurostat-os adatait. Hasonlat kell? Minek erőlködsz az öntettel, mikor a vendégek már rég letolták a salátát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!