Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szavazol az LMP-re?

1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
78%

Basszus, nem tudnál egy hozzászólásban reagálni?

#27 Szerintem nem felesleges az atomenergia, csak iszonyatos volt a döntéshozatal, ráadásul egy ekkora orosz függőségbe belemenni a kibontakozó háborús körülmények között elég nagy felelőtlenség. Arról nem is beszélve, hogy az EU épp most dönt a supergridről, ami szintén meghatározza az összes nemzeti energiastratégiát. Ha pedig időben kész lesz paks 2, akkor együtt jár majd pár évig paks 1-el, és feleslegbe termeli az eladhatatlan áramot, mert az összes környékbeli ország exportőr. Egyszerűen ezt nem most kellene eldönteni, hanem amikor tisztázódik mi zajlik a világban, és időszerűvé válik paks 1 felváltása. #28 Most komolyan bulgáriához hasonlítod az országot? Eleve azt mondtam, hogy közép-európai, és nem azt, hogy dél-keleti. A visegrádi országok mind ránk vernek egy utcahosszal.

#29 Ezzel azt mondtam, hogy örökös vita a centralizáció vs regionalizmus vs decentralizáció. Jelenleg ezt a fejlődési csapást követi az EU, mert ez tűnik a legjobb alternatívának. Megjegyzem mi iszonyatosan sok pénzt kapunk a "központból", ha ez nem lenne, nagyjából ott járnánk mint azerbajdzsán. Ha normálisan üzemeltetné a kormány az elosztást, és lenne valami programja a hátrányos helyzetű régiók felzárkóztatására, akkor mindjárt jobban állnánk.

#30 Nem fenyegetőztem, de az tény, hogy a lózungok és kampánydumák nem fogják életben tartani az országot. Nyilván el lehet még bohóckodni, államosítani ezt-azt, aztán odaadni a közgépnek és a fidesz közeli párezer családnak, építeni pár stadiont, de ez nem gazdaságpolitika. A hétszámjegyű fizu látom nagyon csípi a szemedet, de ha évek szakmai önkénteskedését és éhbérért végzett kutatásait nézzük, akkor hidd el, nem olyan nagy szám.

2014. máj. 9. 16:51
 32/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

"Basszus, nem tudnál egy hozzászólásban reagálni?"

Ez maradt a végére? Ennyi? Puff, kifújt... :))

"államosítani ezt-azt, aztán odaadni a közgépnek és a fidesz közeli párezer családnak, építeni pár stadiont, de ez nem gazdaságpolitika. "

Gondolod, hogy erről a jobbik tehet?

"kibontakozó háborús körülmények között "

Soha nem lesz ukrajna miatt harmadik világháború. Erre garanciát adnak az atomfegyverek, meg a velük rendelkező kormányok élén álló felelős vezetők. Ennélfogva ostobaság egy gazdasági döntést emiatt meg nem lépni, vagy elhalasztani, vagy bármilyen módon befolyásolni.

2014. máj. 9. 17:09
 33/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

" Most komolyan bulgáriához hasonlítod az országot? Eleve azt mondtam, hogy közép-európai, és nem azt, hogy dél-keleti. A visegrádi országok mind ránk vernek egy utcahosszal. "

Nem, megint hazudsz. A változást kell látni a függvényben, a változás módját és mértékét, nem az abszolútértéket. Ezért nem szeretek amúgy nem közgazdásszal beszélgetni ilyesmiről, hülye vagy a témához. Az összes EU-s ország, ami EU-támogatásokból ruház be, mert más forrásai nincsenek rá, azonos alakú GDP-függvényekkel büszkélkedhet, a válság óta még markánsabban. A visegrádi négyek függvényei alakjukban hasonlóak a magyarhoz, bulgárhoz, románhoz. [link]

Szerintem buta vagy, ráadásul a hazudozásoddal sem tudsz lépést tartani, mert az előbb még 7 számjegyű volt a mostanra már 6 számjegyű fizetésed.

Ha még sokáig erőltetjük a témát, eljutunk oda is, hogy te fizetsz a BME-nek, meg a külföldnek, ugye?

2014. máj. 9. 17:14
 34/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

"Eleve azt mondtam, hogy közép-európai, és nem azt, hogy dél-keleti."

Nem, az igazság az, hogy te eddig a pontig nem mondtál semmit, én kezdtem el beszélni közép-kelet-európáról, és példának hoztam a románokat.

2014. máj. 9. 17:19
 35/45 anonim ***** válasza:
10%
Nem szavazok az lmp-re. És szívesen elmondanám azt is, hogy miért, csak nem ez volt a kérdés.
2014. máj. 9. 17:30
 36/45 anonim ***** válasza:
55%

#32 És szerinted a szomszédos ország teljes destabilizációja az által, akinek tartozunk nem hat az árfolyamokra? Ekkora kölcsönnél két forint ingadozás akkora kilengés mint amennyibe a felcsúti stadion került. Iszonyatos kiszolgáltatottság az oroszoknak, és egyébként a Putyin seggébe való bújásban a Jobbik igazi élvonalbeli harcos ;) Gondolom kell valahonnan a támogatás az EU ellenes harchoz.

#33-#34 Állítod te: "te eddig a pontig nem mondtál semmit, én kezdtem el beszélni közép-kelet-európáról". Ennek ellenére a #26-os hozzászólásban mondtam ezt:

"Érdekes módon minden más középeurópai ország szépen növekedik hozzánk képest." és te a #28-asban hoztad be bulgáriát és romániát.

Egyetértünk abban, hogy a változtást kell látni a függvényben. Hogy tisztába tegyük a számokat. ;) [link]

A fizetésemen pedig nem tudom miért rugózol még mindig. Számolgasd ahogy akarod, flatrate napi 200 euró. Szerintem magyarul hívhatjuk hétjegyűnek.

2014. máj. 9. 17:39
 37/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

"A fizetésemen pedig nem tudom miért rugózol"

Nem. Nem én, te rugózol rajta.

"#32 És szerinted a szomszédos ország teljes destabilizációja az által, akinek tartozunk nem hat az árfolyamokra? Ekkora kölcsönnél két forint ingadozás akkora kilengés mint amennyibe a felcsúti stadion került. Iszonyatos kiszolgáltatottság az oroszoknak, és egyébként a Putyin seggébe való bújásban a Jobbik igazi élvonalbeli harcos ;) Gondolom kell valahonnan a támogatás az EU ellenes harchoz.

#33-#34 Állítod te: "te eddig a pontig nem mondtál semmit, én kezdtem el beszélni közép-kelet-európáról". Ennek ellenére a #26-os hozzászólásban mondtam ezt:

"Érdekes módon minden más középeurópai ország szépen növekedik hozzánk képest." és te a #28-asban hoztad be bulgáriát és romániát.

Egyetértünk abban, hogy a változtást kell látni a függvényben. Hogy tisztába tegyük a számokat. ;) [link] "

Micsoda marhaság ez?

2014. máj. 9. 17:40
 38/45 anonim ***** válasza:
55%
Segítsek értelmezni?
2014. máj. 9. 17:45
 39/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

ma 17:45

Nem kell, joggal kérdeztem: micsoda marhaság ez? Mert nem eurostat-os, az biztos. Linkelsz egy indexes marhaságot alátámasztandó a nemlétező igazad, én pedig már belinkeltem a google eurostat-os adatait. Hasonlat kell? Minek erőlködsz az öntettel, mikor a vendégek már rég letolták a salátát?

2014. máj. 9. 17:56
 40/45 anonim ***** válasza:
66%
Egyrészt, amit te linkeltél az csak 2012-ig van, másrészt nyers értéket mutat, és nem a GDP arányának változását, ami azért valljuk be, különböző területek összehasonlításánál sokkal jobban és látványosabban kifejezi a helyzetet. Az, hogy indexes pedig teljesen irreleváns. Az adatokat támadhatod, ha nem értesz egyet velük, de azok pedig megtekinthetőek az eurostaton, számolj utána bátran, vezesd le, és dörgöld a képembe bátran.
2014. máj. 9. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!