Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szavazol az LMP-re?

1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
8%
Ki szavaz egy rakat szerencsétlen liberálisra... ?
2014. máj. 9. 13:36
 12/45 anonim ***** válasza:
70%
Igen, meglátjuk, hogy tájékozott, tanult szakemberből, vagy kapával hadonászó bigott turbómagyarból lesz több. Sajnos ha tovább nyomják az új oktatáspolitikát, akkor valóban sikerül elérni, hogy az utóbbi dominálja a közbeszédet. Mint mondtam, drukkolok, hogy egy versenyképes, gazdaságilag erős országot csináljanak a teljhatalommal felruházott pártok. Nem magamért, mert én 25 évesen, több év nemzetközi és ipari vezetői tapasztalattal abba fogok amibe akarok. Viszont a hátrányos helyzetű többségen nem a rezsiháború és a cigányüldözés fog segíteni, hanem egy higgadt, technokrata, szakmai kormány megalapozott gazdaságpolitikája.
2014. máj. 9. 13:42
 13/45 anonim ***** válasza:
45%

"én 25 évesen, több év nemzetközi és ipari vezetői tapasztalattal abba fogok amibe akarok."

25 évesen még épphogy kijártad az egyetemet(már, ha jártad valaha)....

2014. máj. 9. 14:30
 14/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

"Igen, meglátjuk, hogy tájékozott, tanult szakemberből, "

Jajj, de kedvesen megelőlegezed magadnak ezt a kis jelzőt :D

I'm crying tears, real tears now XDXDXXD

2014. máj. 9. 14:33
 15/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

"Nem magamért, mert én 25 évesen, több év nemzetközi és ipari vezetői tapasztalattal abba fogok amibe akarok."

Csak nem Vitézy Dávidka vagy? Esetleg más Fideszes slepp tagja? Hmm.....

2014. máj. 9. 14:33
 16/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

Még erre: "Viszont a hátrányos helyzetű többségen nem a rezsiháború és a cigányüldözés fog segíteni, hanem egy higgadt, technokrata, szakmai kormány megalapozott gazdaságpolitikája."

Kizárt, hogy a magadfajta naplopó fogja egy gazdaságilag sajnos alapvetően gyenge ( részben az európai közeg miatt, részben az EGK irányelvei miatt) országnak megadni azt az irányvonalat, amivel el lehet lavírozni a "közjólét" felé. Az összes többi válaszod is egy önajnározó, röhejes szenny volt, és teljesen nyilvánvaló hazugság, de ez kiveri a biztosítékot. Technokrata kormány XD, Magyarországon! XD. SEHOL sem reális, de hogy itthon nem lesz, az biztos.

2014. máj. 9. 14:39
 17/45 anonim ***** válasza:
64%

#13 Épp most fejezem be a BME-t, de ez nem akadályoz meg abban, hogy több projektet és saját start-upot vezessek külföldön.

#16 a magamfajta naplopó a nap 24 órájában dolgozik, van, hogy hét számjegyű fizetésért, és van, hogy önkéntesen, hogy tanuljon és fejlődjön, és tolja előre azt ami számít. Az, hogy a szakmaiság számodra nem reális alternatívája az ostoba populizmusnak, elszomorító. Mint mondtam, nem magamért aggódok, de öt év vöröskeresztes és autonómiás önkénteskedés eléggé kiélezte már az érzékeimet a szociális problémákra. Neked sem ártana egy kicsit leszakadni a kurucinfóról, és árnyalni a világképedet.

Vitézy Dávid pedig nem egy szimpatikus figura, de szerintem az elmúlt évtizedek legjobb közlekedési szakembere. Szerencsére a feladatköre nem az, hogy az irigykedő lúzerek tetszését elnyerje, hanem hogy fejlessze a közlekedési rendszert. Mondom ezt úgy, hogy - mint az előző kommentekből kiderült - nem vagyok egy narancs-fan. Nekem az eredmények számítanak, nem az, hogy ki csinálja. Tudom ezt nehéz lehet megérteni a pártkatonák számára.

2014. máj. 9. 15:01
 18/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

"magamfajta naplopó a nap 24 órájában dolgozik"

"Dávid pedig nem egy szimpatikus figura, de szerintem az elmúlt évtizedek legjobb közlekedési szakembere"

"Nekem az eredmények számítanak, nem az, hogy ki csinálja"

Édes Istenem.

"hét számjegyű fizetésért"

XD kismuhahaha

" szakmaiság számodra nem reális alternatívája az ostoba populizmusnak, elszomorító"

Egész Európa számára nem alternatíva, hiszen technokrácia sehol nincsen. Még csak közelítve sem.

Szerintem te valami besavanyodott bölcsész lehetsz amúgy, akinek bőven van ideje itt, a GYK-n lebzselni, és kötekedni. Ennyit talán a hét számjegyű fizudról.

2014. máj. 9. 15:06
 19/45 anonim ***** válasza:
64%
Értem, hogy irigy vagy, valóban földtől elrugaszkodott a nemzetközi szervezetektől kapott fizetés a magyar bérszínvonalhoz képest. Az EU alternatívája pedig a Putyin seggébe bújás lenne, gondolom te ezt szeretnéd, mert épp ezt a nótát fújják a Jobbikban.
2014. máj. 9. 15:22
 20/45 Vona Gábor ***** válasza:
0%

"Értem, hogy irigy vagy"

XD

Most pedig jön ez.

Annyira kalkulálható, amit válaszolgatsz :)

Az igazán nagy idióta én vagyok, hogy egyáltalán elsz.arom rád az időmet.

"EU alternatívája pedig a Putyin seggébe bújás lenne"

Szerinted csak és kizárólag ez az EU alternatívája.

[link]

2014. máj. 9. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!