Zaklat "a fidesz" telefonon! (automata) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Választások előtti 2 napban 4 sms-t kaptam Orbán Viktortól, mostanában meg elkezdett hívogatni egy automata hogy menjek az avatására meg ide-oda-amoda. Ha kinyomom később újra hív egész addig amíg egyszer fel nem veszem.
Nem járok fidesz nagy gyűlésekre, meg úgy ámblok semmilyen politikai dologra. Nem tudom honnan veszik hogy rájuk szavaztam és azt se honnan tudják a számomat. Mindig is kerültem a számom kiadását ha lehetett, ezek szerint vhogy mégis eljutott hozzájuk.
Valaki tudja hogy mi a teendő hogy abbahagyják a zaklatást?
2014. máj. 6. 18:48
1/4 anonim válasza:
Sajnos semmit nem tudsz tenni. Nem a te telefonszámodat tudják, hanem gépi úton előállított telefonszám-listával dolgoznak és a hívást is gépi úton indítják.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, melyik pártot favorizálod, de egy próbát szerintem megér, ha azt mondod, hogy a Jobbikra szavaztál:D Ha meg egy gép hív (nem olvastam figyelmesen a kérdésedet, ne haragudj), tényleg nem tudsz sokat tenni, max letiltani a számukat.
3/4 A kérdező kommentje:
Letiltani sem tudom, mert rejtett számról hív.
2014. máj. 7. 14:54
4/4 anonim válasza:
cseréld le a telefonszámodat, mást nem tudsz tenni.
nagyon remélem h engem nem fognak hivogatni soha.
mert ha el is megyek rendezvényekre, akkor is ellenük fogok tüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!