N73-as Nokia telefonon csak én nem találok automata billentyűzárt, vagy tényleg nincs benne alapból?
Nekem volt N73-as telefonon, nagyon tuti telefon,de sajnos Symbian S60-as telefonokból kimaradt ez a funkció, de van rá egy ingyenes megoldás..
Sok szerencsét..
"Ha ezzel megvagyunk, akkor nyugodtan ki is léphetünk belőle mert a program láthatatlanul fut majd a háttérben, tehát még a futó programok között sem látjuk majd. Ezen felül automatikusan elindul minden egyes bekapcsoláskor." Kíváncsi lennék mennyire lassul be tőle a telefon, vagy mennyire gyengíti az akksiját, pl egyszer egy kvarc óra kijelzőjéhez hasonló progit töltöttem le. Tetszett, mert másodpercre mutatta mennyi az idő, meg még sok minden mást is, csak a telefon másnapra lemerült... :O
Azért köszi!
Hát figyelj, valamiért valamit, nem hinném hogy nagyon merítené az akkumlátort, mert nem olyan funkciót lát el..
Természetes hogy a háttérben fut, és látható, ha a menügombot hosszan nyomod, előjön.. De ezen kívül mást nem nagyon tudok, esetleg egy szoftverfrissítés megoldhatja a problémád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!