A wifi beállításoknál automatikusra állítsam be csatornaválasztást vagy válasszak egy konkrét csatornát? Gyakran szétkapcsol a wifi (a telefonon nem érhető el ilyenkor a hálózat), mit kell még beállítanom, hogy folyamatos legyen?
Hát ebből aztán tényleg sokat megtudtam a típusáról...
Olyan mint ha csak azt mondanám biztosítómnak: piros autóm van 4 ajtós. :D
Bocsi :)
ZTE modem,
ZXDSL 931
Nem olyan gyenge a jel, szerinem nem az a baj. Ha megszakad, akkor 1-2 órára vagy sokszor még többre elmegy, utána visszajön megint. De ha átteszem egy másik csatornára a beállításoknál, akkor bejön rögtön, marad néhány napig rendesen, aztán megint elmegy.
Lehet, hogy vennem kéne egy routert, mert a wifis modem nem elég jó?
Melyik szolgáltató adta a modemet? De mindegy is, bármelyik is adta, rohadt gyenge a jelük :) Szerintem vegyél egy normális routert, de nem D-link, nem Belkin, meg nem ilyen nevenincs mocskok. Minimum egy Linksys WRT54S (amire nem árt ráhackelni a tomato firmwaret, mert azzal az adás jelerősségét meg lehet háromszorozni plusz antenna beiktatása nélkül), és kösd be acces pointként.
Csatornaválasztásnál amúgy én a manuálisat ajánlom és olyan csatornát, ahol nincs senki más. Az automatikus beállításokban sosem lehet bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!