Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fideszesek nagy része tud...

A Fideszesek nagy része tud egyáltalán a Jobbikról?

Figyelt kérdés
Nézegetem már egy ideje a fidesz fb-jén a kommenteket, és feltűnt, hogy aki a fidesz ellen beszél, vagy éppen szembesíti őket a tényekkel, azt le "baloldalazzák" és komunistázzák. Mintha nem is tudnának a Jobbikról. Nem nézek tv-t, már sok éve, de tényleg ennyire elferdítették, vagy eltitkolták, hogy van más is? Nem csak a két rossz.

2014. ápr. 12. 18:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, nemcsak a jobbikosok között, hanem minden párt hívei között sok a rasszista. Aki látott már néhány cigányt életében, és nem teljesen hülye, az óhatatlanul rasszista lesz.
2014. ápr. 14. 17:06
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

"Utolsó, nemcsak a jobbikosok között, hanem minden párt hívei között sok a rasszista. Aki látott már néhány cigányt életében, és nem teljesen hülye, az óhatatlanul rasszista lesz.

"

Na itt jön az álatlánosítás, ami nem helyes, és téves az álláspontod szerintem, de meg is indoklom!

1: Azért mert néhány cigány olyan, amilyen azért még nem kell valakinek rasszistának lennie. Ha a cigányok 90%-a tegyük fel lop, csal nem dolgozik, és tisztességtelen, attól még van néhány, aki tisztességes, ezért nem lehet általánosítani!

2: A rasszizmus a cigányok esetében azt jelenti, hogy faji alapon ítéljük el őket, ergo aki cigány azt utáljuk, ami helytelen, mert mint előbb írtam, ha csak egy cigány normális, akkor nem lehet általánosítani!

3: Valóban igaz, hogy minden pártnál lehetnek rasszisták, de milyen érdekes, hogy mindig a Jobbiknál merülnek fel ilyenek. Nem nevezem meg az oldalt, de nem tudom melyik pártot támogatja az a rasszista, gyűlöletkeltő oldal, amelytől a Jobbik világosan nem határolódik el? Vona Gábhor miért nem áll ki, és miért nem mondja el, hogy ezt az oldalt elítéli, és nem olyanokat mondani, hogy rossz a stílusa, de jókat mond, meg ilyenek! A Fidesz, MSZP mindegyik elhatárolódik ettől, és pont azért, mert ha Te lennél cigány, akkor neked se esne jól hogy kiakarnának nyírni, kötelet adni, meg ilyenek! NE faji alapon ítélkezzünk, hanem a tettek alapján!

4: Valamiért a legtöbb rasszista Jobbikos, miért?

És a félreértések elkerülése végett, én nagyon kevés normális cigányt láttam már, ezért a tapasztalataim alapján úgy utálom a 90%-kat, mint a szél!!!!!!!!!!!!! (de nem általánosítok, mert vannak normálisak is):

2014. ápr. 14. 18:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Más nincs, marad az, hogy minden jobbikos rasszista, rasszisták gyülekezete.

Igen, azért tanulok és érdeklődök keleti népek felől, mert rasszista vagyok. Ahogy a szakon lévő többi jobbikos is.

Inkább azon kéne elgondolkozni, miért jutott el sokak világszemléte odáig, hogy minden cigány lop. És esetleg azt orvosolni. Nem öléssel: a törvény és a rendfenntartás igazi erejével.

2014. ápr. 14. 23:22
 14/19 anonim ***** válasza:

"nkább azon kéne elgondolkozni, miért jutott el sokak világszemléte odáig, hogy minden cigány lop. És esetleg azt orvosolni. Nem öléssel: a törvény és a rendfenntartás igazi erejével."

Egyetértek, de azért nem minden cigány lop, tényleg ne általánosítsunk! A többségük talán, vagy valóban ilyen, de van egy csekély réteg, amely nem! :)

2014. ápr. 15. 00:03
 15/19 anonim ***** válasza:

1: Rasszistának tartom magam, de tisztában vagyok vele, h nem minden cigány olyan (bár 90%-nál biztosan több). Ettől függetlenül ha meglátok egy cigányt, akkor ebből indulok ki, és általában nem is csalódok.

2: Én se gyűlölök senkit a bőrszíne miatt, de nem fordulok feléjük olyan bizalommal, mint egy fehér emberhez. Ez sztem érthető.

3: Mert a Jobbik nem pályázik a cigányok szavazatára, és nem érdekli az unió véleménye, ezért kimondják, h igenis baj van a cigányokkal, létezik cigánybűnözés, és demográfiai katasztrófa fenyeget. Ezzel a többi párt is ugyanígy tisztában van, csak nem akarják elveszíteni a cigány szavazókat.

4: Mert vannak olyan birkák, akik mindent elhisznek a pártjuknak, még azt is, h a cigányok egytől egyig mind rendes, dolgos emberek. Biztosan a jobbikosok között is vannak ilyen elvakult pártszimpatizánsok, de a Jobbik nem is akarja ezt elhitetni senkivel :)

2014. ápr. 15. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Tökéletesen igazad van, de akkor Te nem vagy rasszista, mert ez nem rasszizmus! :) A rasszista, bőrszint, és faji alapon utál embereket, és különböztet meg! Ha Te a cigányok 90%-at utálod, és nem a bőr színűk alapján, hanem amiért olyanok, amilyenek, akkor Te nem vagy rasszista, szóval nincs veled baj! :)

2014. ápr. 15. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Attól függ. Eredeti értelemben az a rasszista, aki elismeri a rasszok közötti nyilvánvaló különbségeket, pl. h az átlag (nem minden) cigány hajlamosabb a bűnözésre, az átlag néger butább, stb. Ez alapján rasszista vagyok. Később kezdték el úgy alkalmazni a szót, h arra mondják, aki a bőrszínük miatt gyűlöl másokat. Ez alapján nem vagyok az :)
2014. ápr. 15. 20:38
 18/19 Juliusz48 ***** válasza:
Természetesen, pont ezért Fideszes, mert a balosokból kiábrándult, de az ismeretségi körében lévő Jobbik támogatóinak némelyike elriasztja csatlakozástól. a megtapasztalt szélsőségek miatt.
2014. okt. 28. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Nemsokára tudni fognak a Jobbikról mint kormánypárt
2015. jún. 8. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!