A Fideszesek nagy része tud egyáltalán a Jobbikról?
"Utolsó, nemcsak a jobbikosok között, hanem minden párt hívei között sok a rasszista. Aki látott már néhány cigányt életében, és nem teljesen hülye, az óhatatlanul rasszista lesz.
"
Na itt jön az álatlánosítás, ami nem helyes, és téves az álláspontod szerintem, de meg is indoklom!
1: Azért mert néhány cigány olyan, amilyen azért még nem kell valakinek rasszistának lennie. Ha a cigányok 90%-a tegyük fel lop, csal nem dolgozik, és tisztességtelen, attól még van néhány, aki tisztességes, ezért nem lehet általánosítani!
2: A rasszizmus a cigányok esetében azt jelenti, hogy faji alapon ítéljük el őket, ergo aki cigány azt utáljuk, ami helytelen, mert mint előbb írtam, ha csak egy cigány normális, akkor nem lehet általánosítani!
3: Valóban igaz, hogy minden pártnál lehetnek rasszisták, de milyen érdekes, hogy mindig a Jobbiknál merülnek fel ilyenek. Nem nevezem meg az oldalt, de nem tudom melyik pártot támogatja az a rasszista, gyűlöletkeltő oldal, amelytől a Jobbik világosan nem határolódik el? Vona Gábhor miért nem áll ki, és miért nem mondja el, hogy ezt az oldalt elítéli, és nem olyanokat mondani, hogy rossz a stílusa, de jókat mond, meg ilyenek! A Fidesz, MSZP mindegyik elhatárolódik ettől, és pont azért, mert ha Te lennél cigány, akkor neked se esne jól hogy kiakarnának nyírni, kötelet adni, meg ilyenek! NE faji alapon ítélkezzünk, hanem a tettek alapján!
4: Valamiért a legtöbb rasszista Jobbikos, miért?
És a félreértések elkerülése végett, én nagyon kevés normális cigányt láttam már, ezért a tapasztalataim alapján úgy utálom a 90%-kat, mint a szél!!!!!!!!!!!!! (de nem általánosítok, mert vannak normálisak is):
Más nincs, marad az, hogy minden jobbikos rasszista, rasszisták gyülekezete.
Igen, azért tanulok és érdeklődök keleti népek felől, mert rasszista vagyok. Ahogy a szakon lévő többi jobbikos is.
Inkább azon kéne elgondolkozni, miért jutott el sokak világszemléte odáig, hogy minden cigány lop. És esetleg azt orvosolni. Nem öléssel: a törvény és a rendfenntartás igazi erejével.
"nkább azon kéne elgondolkozni, miért jutott el sokak világszemléte odáig, hogy minden cigány lop. És esetleg azt orvosolni. Nem öléssel: a törvény és a rendfenntartás igazi erejével."
Egyetértek, de azért nem minden cigány lop, tényleg ne általánosítsunk! A többségük talán, vagy valóban ilyen, de van egy csekély réteg, amely nem! :)
1: Rasszistának tartom magam, de tisztában vagyok vele, h nem minden cigány olyan (bár 90%-nál biztosan több). Ettől függetlenül ha meglátok egy cigányt, akkor ebből indulok ki, és általában nem is csalódok.
2: Én se gyűlölök senkit a bőrszíne miatt, de nem fordulok feléjük olyan bizalommal, mint egy fehér emberhez. Ez sztem érthető.
3: Mert a Jobbik nem pályázik a cigányok szavazatára, és nem érdekli az unió véleménye, ezért kimondják, h igenis baj van a cigányokkal, létezik cigánybűnözés, és demográfiai katasztrófa fenyeget. Ezzel a többi párt is ugyanígy tisztában van, csak nem akarják elveszíteni a cigány szavazókat.
4: Mert vannak olyan birkák, akik mindent elhisznek a pártjuknak, még azt is, h a cigányok egytől egyig mind rendes, dolgos emberek. Biztosan a jobbikosok között is vannak ilyen elvakult pártszimpatizánsok, de a Jobbik nem is akarja ezt elhitetni senkivel :)
Utolsó!
Tökéletesen igazad van, de akkor Te nem vagy rasszista, mert ez nem rasszizmus! :) A rasszista, bőrszint, és faji alapon utál embereket, és különböztet meg! Ha Te a cigányok 90%-at utálod, és nem a bőr színűk alapján, hanem amiért olyanok, amilyenek, akkor Te nem vagy rasszista, szóval nincs veled baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!