Miért van az hogy, amikor a Jobbikról van szó akkor írnak az MSZP sek is és a Fideszesek is, de fordítva soha? Miért nem írnak sem a Fideszesek sem az MSZP sek a saját pártjukkal kapcsolatos kérdésekre semmit?
Lehet nem sok kérdés volt idáig a fideszről, de itt van egy, amire még ezidáig nem érkezett válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__736..
A jobbikról sem a kérdés a sok, hanem az ellenzéki párt szimpatizánsai által kreált lejáratásnak szánt kérdésekkel van teli az oldal
17:48 - senki sem mondta, hogy csak a Kis Pista, vagy a Nagy Géza válaszolhat. Teljesen mindegy ki válaszol, de mivel emberek vagyunk, próbáljunk meg emberhez méltóan viselkedni.
Ki lehet fejezni a véleményünket szitkozódás és nácizás nélkül is
17:48 vagyok 18:07-nek
Talán rosszul fogalmaztam, de a mocskolódást, közönséges megnyilatkozásokat én sem olvasom szívesen. Aki ilyen stílusban válaszol, az saját magát minősíti, de bárki válaszolhat, így értettem a demokráciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!