Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kell félni a Jobbiktól?

Miért kell félni a Jobbiktól?

Figyelt kérdés
rengetegen szidják őket,de miért? csak mert védik,ami a miénk?

2014. ápr. 6. 16:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
mert ferdíti a média hogy senkise szavazzon rájuk. pedig rájuk kellene
2014. ápr. 6. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

Rengetegen szidják?

Nézz körül ezen az oldalon, mekkora előnybe nyernék a választásokat, ha a gyakorikerdesek.hu-n lenne a választás.

2014. ápr. 6. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
csináljunk egy szavazást itt is!:)
 4/16 anonim ***** válasza:

Azt gondolják egyesek már készítik a marhavagonokat, nyitják kifelé a bányákat, hogy több száz ezer ember kétes körülmények között oda-vesszen..

21F

5/16 anonim ***** válasza:
37%
Azért kell tartani tőle, mert amit mutat magából, az nem az, amit valójában gondolnak. Próbálják elhitetni hogy nem rasszisták, antiszemiták, kirekesztők, de elég megnézni itt pár kérdést, megy a zsidózás, cigányozás ezerrel. Normális ember ilyenekre nem szavaz!
2014. ápr. 6. 16:29
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is ferdít a média és nyilvánvaló, hogy miért. Mivel ők olyan kényes témákat is boncolgatnak, amiket jobbára eddig csak földdel leszórtak, ezért rengeteg emberben szimpátiát váltottak ki. Ez pedig nem jó, mert jók az esélyeik. Tehát jól alájuk raktak, így továbbra is biztonságban vannak a pozíciók. Szerintem.

Mikor félek jobban? Ha felvonul egy utcányi gárdista vagy ha este leugrom cigiért a Nemzeti Dohányboltba és az ajtó előtt áll 3 roma? Hát, tegnap majdnem visszafordultam a bolthoz vezető úton.

Csak az fél, akinek van miért.

2014. ápr. 6. 16:30
 7/16 A kérdező kommentje:

1. a Zsidó nem magyar,szóval mit keres itt? csak azért hogy eladja az országot? Hát köszönjük,nem kérünk belőle!

2. cigányokat inkább nem említem,mert éjfélig itt írhatnám,hogy mi a bajom velük.

3. kínai,arab és újonnan orosz mi a szart keres itt? Mi se pofátlankodunk oda.

2014. ápr. 6. 16:32
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Ezért szidják őket annyian:

https://www.youtube.com/watch?v=VB7hIul_zKA

(A "csak mert védik, ami a miénk" című rizsa ennek fényében eléggé visszás.)

2014. ápr. 6. 16:32
 9/16 anonim ***** válasza:

"Azért kell tartani tőle, mert amit mutat magából, az nem az, amit valójában gondolnak. "

Melyik is az a párt, amelyik nem ezt csinálja? Mindegyik eben guba. Mindenesetre van már az a kiábrándultság, amikor az is elkezdi utálni a romákat,aki addig nem tette. Felháborító, hogy micsoda kiváltságok illetik őket és még így is elégedetlenkednek. Amikor elvesztettem a munkahelyem, komoly anyagi nehézségeink lettek, kértem segítséget az önkormányzatnál. Na, nem részletezem. Semmit.

Dehát ők is laknak valahol, meg kocsijuk is van!Addig az én adómból éltek! Mikor meg én szorultam volna segítségre, csak mosolyt kaptam. Á!

2014. ápr. 6. 16:35
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
amit linkeltél koma abban a Jobbiknak nincs semmi köze, csak ezt tudjátok mi? :D
2014. ápr. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!