Értelmiségiek önök kire fognak szavazni?
Nem vagyok se gazdag, se szegény, így a közepesnél kicsit jobban élők táborába tartozom.
Jobbik, hogy miért?
A kis pártokra felesleges szavazni, esélyük sincs bekerülni, így marad 4.
Mszp miért nem? Először is semmilyen pozitív lépést nem vettem észre a kormányzásuk idején. Sorra jönnek ki a korrupcióval gyanúsított Mszp-sek, pl Simon Gábor, aki jóhiszeműen hibázott az adóbevallásnál (ennél nevetségesebb dolgot még nem hallottam).
Fidesz miért nem? Felemelték a tandíjakat, de úgy, hogy kb az egyetemen történő fingás után is fizetnem kell. Ismét leírom, hogy nem vagyok gazdag, se szegény és a Fidesz a gazdagokat, illetve a kisebbséget támogatja, így egyértelműen kiesnek. Többször is feltettem a kérdést már itt, hogy a Fidesz mit tett az elmúlt 4 évben. Pedig ők még a sz.rást is megadóztathatnák a többség miatt.
Lmp miért nem? Teljesen elvannak tűnve, Paksot egyáltalán nem támogatják (itt a Fidesszel egyetértek, csak nem úgy, hogy pont a választás előtt jelentik be, aha véletlenül...), sajnos így kiesnek.
Jobbik és, hogy miért?
- borsodi vagyok, ők látják csak a cigányságot problémának, így csakis bennük él a remény, hogy ne féljek egyedül az utcákon
- nem előre megírt cetliket olvasnak fel, illetve NEM olvassák fel (Volner János)
- Volner János: egyedüli politikus, akire feltudok nézni, szenzációs ahogy beszél, fantasztikus szónok és az sem elhanyagolható, hogy belelát a rendőrség tevékenységébe, hiszen ő is az volt
- nem futamodnának meg a vitától (Orbán SZÓVIVŐJE azt mondta, hogy a Kormányváltókon kívül aki kihívja, bárkivel kiáll vitázni)
- nem a börtöntöltelékeket támogatnák
Nekem még nincs diplomám, de jelenleg építészmérnök hallgató vagyok.
A Jobbikra fogok szavazni, bár sok dologban nem osztom a nézeteiket, de úgy gondolom, hogy hozhatnának némi pozitív változást az elfuserált húszon X év után.
13#
A 12. vagyok
Hát, vannak már profi puskázók:)
Én is hallok, látok ezt-azt.
Én közgazdászt ismerek, aki végigpuskázta az egyetemet, de végül sikerült neki elvégeznie.Lett szuper munkahelye is, mert a családjának igen jó kapcsolatrendszere van.
Szóval igen, a kapcsolatok és a pénz sokat számít.
"Fideszre mert szeretnék munkanélküli és hajléktalan lenni 4 éven belül."
Fideszről nem tudok, de egy jobbik-kormánnyal a kormányzás első évében az lennél. Vagy a meglincseltek számát gyarapítanád, vigyori hullaként....
15: ha te ekkora májsztó vagy, akkor világosíts fel minket, hogy szerinted miért kamu a Jobbiknak a programja. Ez ugye nehéz kérdés, mert nem olvastad el, és most jön az, hogy google-zunk kicsit utána. El kell keserítselek: sehol nem vagytok képesek ezeket a süketeléseiteket megmagyarázni. Úgyhogy gondolom újfent, tőled sem fogok választ kapni -mert nincs; azt meg nem fogjátok beismerni, hogy hülyék vagytok, hülyeséget írtok.
Egyébként nem feltétlen az az értelmiségi, akinek diplomája van, mert van egy csomó biznisz-szak, ahol utánad dobják a diplomát, még lehajolni sem kell érte.
Egyébként én a Jobbikra szavazok.
Gondolom aki értelmiségi az ezt elolvasta , és ha eddig nem látta rájön hogy mekkora egy szánalmas vicc a Jobbik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!