Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Értelmiségiek önök kire...

Értelmiségiek önök kire fognak szavazni?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom akik legalább egy befejezett egyetemi vagy főiskolai diplomával rendelkeznek és ha gondolják akkor kiegészíthetik egy magyarázattal is, mivel úgy is egy anonim oldalon vagyunk.

2014. márc. 31. 08:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok se gazdag, se szegény, így a közepesnél kicsit jobban élők táborába tartozom.

Jobbik, hogy miért?

A kis pártokra felesleges szavazni, esélyük sincs bekerülni, így marad 4.

Mszp miért nem? Először is semmilyen pozitív lépést nem vettem észre a kormányzásuk idején. Sorra jönnek ki a korrupcióval gyanúsított Mszp-sek, pl Simon Gábor, aki jóhiszeműen hibázott az adóbevallásnál (ennél nevetségesebb dolgot még nem hallottam).

Fidesz miért nem? Felemelték a tandíjakat, de úgy, hogy kb az egyetemen történő fingás után is fizetnem kell. Ismét leírom, hogy nem vagyok gazdag, se szegény és a Fidesz a gazdagokat, illetve a kisebbséget támogatja, így egyértelműen kiesnek. Többször is feltettem a kérdést már itt, hogy a Fidesz mit tett az elmúlt 4 évben. Pedig ők még a sz.rást is megadóztathatnák a többség miatt.

Lmp miért nem? Teljesen elvannak tűnve, Paksot egyáltalán nem támogatják (itt a Fidesszel egyetértek, csak nem úgy, hogy pont a választás előtt jelentik be, aha véletlenül...), sajnos így kiesnek.

Jobbik és, hogy miért?

- borsodi vagyok, ők látják csak a cigányságot problémának, így csakis bennük él a remény, hogy ne féljek egyedül az utcákon

- nem előre megírt cetliket olvasnak fel, illetve NEM olvassák fel (Volner János)

- Volner János: egyedüli politikus, akire feltudok nézni, szenzációs ahogy beszél, fantasztikus szónok és az sem elhanyagolható, hogy belelát a rendőrség tevékenységébe, hiszen ő is az volt

- nem futamodnának meg a vitától (Orbán SZÓVIVŐJE azt mondta, hogy a Kormányváltókon kívül aki kihívja, bárkivel kiáll vitázni)

- nem a börtöntöltelékeket támogatnák

2014. márc. 31. 11:17
 12/32 anonim ***** válasza:
74%

Nekem még nincs diplomám, de jelenleg építészmérnök hallgató vagyok.

A Jobbikra fogok szavazni, bár sok dologban nem osztom a nézeteiket, de úgy gondolom, hogy hozhatnának némi pozitív változást az elfuserált húszon X év után.

2014. márc. 31. 11:20
 13/32 anonim ***** válasza:
31%
11es vagyok: a ME-n végeztem Bsc-t: gépészmérnök + műszaki menedzser szakon, most vagyok végzős Gépészmérnöki Msc-n- Előzővel igaza van, nem az az értelmiségi, aki egyetemet végez, egyik szaktársam úgy végezte el a menedzserit, hogy vett egy király headsetet és mindent lesúgtak neki (telón kiküldte a sorokat). Az ilyen nem értelmiségi (báááár az hozzá tenném, hogy az ilyen ember legalább leleményes és a belefektetett tőke talán megtérül majd nála, ja hozzátenném, hogy nyelvvizsgája is van, az írásbeli sort küldték neki, szóbelire pedig egy ismerősét küldte be, nem tud angolul, de 80 % feletti lett az írásbeli és a szóbelije is, ezáltal mondhatom, hogy akinek van sok pénze, bármit elérhet...)
2014. márc. 31. 11:21
 14/32 anonim ***** válasza:
68%

13#

A 12. vagyok

Hát, vannak már profi puskázók:)

Én is hallok, látok ezt-azt.

Én közgazdászt ismerek, aki végigpuskázta az egyetemet, de végül sikerült neki elvégeznie.Lett szuper munkahelye is, mert a családjának igen jó kapcsolatrendszere van.

Szóval igen, a kapcsolatok és a pénz sokat számít.

2014. márc. 31. 11:30
 15/32 anonim ***** válasza:
30%
Akinek nem tűnik fel az, hogy a jobbik programja mekkora populista kamuhalmaz, az nehezen tartható értelmiséginek, legalábbis az általános műveltségből tuti hiányzik neki a politológia.
2014. márc. 31. 13:13
 16/32 anonim ***** válasza:
26%

"Fideszre mert szeretnék munkanélküli és hajléktalan lenni 4 éven belül."

Fideszről nem tudok, de egy jobbik-kormánnyal a kormányzás első évében az lennél. Vagy a meglincseltek számát gyarapítanád, vigyori hullaként....

2014. márc. 31. 13:17
 17/32 anonim ***** válasza:
81%

15: ha te ekkora májsztó vagy, akkor világosíts fel minket, hogy szerinted miért kamu a Jobbiknak a programja. Ez ugye nehéz kérdés, mert nem olvastad el, és most jön az, hogy google-zunk kicsit utána. El kell keserítselek: sehol nem vagytok képesek ezeket a süketeléseiteket megmagyarázni. Úgyhogy gondolom újfent, tőled sem fogok választ kapni -mert nincs; azt meg nem fogjátok beismerni, hogy hülyék vagytok, hülyeséget írtok.

Egyébként nem feltétlen az az értelmiségi, akinek diplomája van, mert van egy csomó biznisz-szak, ahol utánad dobják a diplomát, még lehajolni sem kell érte.

Egyébként én a Jobbikra szavazok.

2014. márc. 31. 14:46
 18/32 anonim ***** válasza:
5%

[link]

Gondolom aki értelmiségi az ezt elolvasta , és ha eddig nem látta rájön hogy mekkora egy szánalmas vicc a Jobbik

2014. márc. 31. 14:47
 19/32 anonim ***** válasza:
95%
Jobbik Magyarországra, mert hálisten rám nem hat a Fidesz agymosása.
2014. márc. 31. 14:55
 20/32 anonim ***** válasza:
LMP
2014. márc. 31. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!