Ti melyik pártra szavaznátok 2014 április 6. -án?
"A magyaroknak meg kell találniuk a helyüket ebben a világban úgy hogy tudomásul veszik, hogy egyik nagy táborhoz sem tartoznak, de mellettük jó szomszédként boldogan élhetünk."
Ilyen soha nem lesz, ha nem Európa, akkor Kína, vagy a ruszkik kebeleznek be... Nem a 10-13. században vagyunk már, ahol Magyarország egy erős nemzet volt, hanem 2014-ben, ahol egy kis porbafingó nemzet... Nem kell itt arcoskodni, játszani a fa_agyereket, mint ahogy Orbán teszi. Inkább csatlakozni kéne a szomszédainkhoz, és nem pattogni a függetlenségért, hogy aztán valamely 100x akkora nemzet bekebelezzen, ideális csatatérré téve Európa közepén fekvő országunkat.
Vagy te még mindig abban hiszel, hogy egy Suzukival felveheted a versenyt egy Merci-BMW-Audi trióval? Nagy tévedésben vagy...
"Inkább csatlakozni kéne a szomszédainkhoz..."
Vedd észre, hogy eddig is úgy tudtuk elkerülni, hogy at egyik tömb gyarmata legyünk, hogy a másik gyarmata lettünk.
Ennek véget kell vetni, egyenlő és baráti távolságot kell tartani mind a két tábortól.
Persze ehhez jó politikusok kellenek, de legalább a Fidesz ebbe az irányba tart.
Jobbik. Az elmúlt 24 évet tekintve a szokásos pártoknak már sokszor megadták az esélyt, és sokszor le is szerepeltek. Ezen kívül nekik van egyedül normális programjuk.
Plusz: nagyon szeretném látni, ahogy a vén rohadt komcsi zombikat egyszer valóban elszámoltatják. Tőlem ki is végezhetik őket.
Egyébként az LMP-ből szerintem jó ellenzék lehetne a jobbik számára, ugyanis megtisztult valamilyen szinten, mikor a patkány karvalyok elhagyták a süllyedő hajót (Összefogás).
Talán rájuk szavaznék, ha nem lenne a jobbik.
Mindenképp valami ÚJ kell!
De akkor vegyük a többit is...
Fidesz: nem szabad hagyni, hogy maradjon a 2/3. Eddig is épp eléggé vérszemet kapott tőle az a megalomán állat.
Összefogás: :-)
MCP: ha trollkodni akarsz egyet, arra tökéletes. Legalább elvon pár szavazatot a narancsoktól meg a komcsiktól.
Mindenkinek jó szavazást kívánok, gondoljátok végig milyen most a helyzetetek és milyen volt az elmúlt 24 év. Tartsátok szem előtt, ha nem szavaztok azzal is szavaztok.
#37.:
"Nem biztos, hogy a magasabb jövedelem értékesebb munkát takar, te magad is valami ilyet írsz az utolsó bekezdésedben. Ezért a többkulcsos adó igazságos!"
1. Sosem írtam még csak hasonlót sem, ilyenre indirekt sem lehet a szövegezésemből következtetni.
2. _Semmi_ nem indokolhatja, hogy ha te 30000 forint adót fizetsz, én meg 100000-et, akkor azt kezdd követelni, hogy én inkább 150000-et fizessek!
3. Feltéve de nem megengedve, hogy az érvelésed igaz, akkor is a megfogalmazásodban benne van, hogy "de még az is lehet". (Mármint hogy a magasabb fizetés értékesebb munkát takar.) Ebben az esetben az "értéktelenebbje" miatt nem büntetheted az "értékesebbjét" a pénze lenyúlásával!
A többkulcsos adót egyetlen dolog indokolhatja: a senkik pszichésen jobban érzik magukat tőle, hogy a "roh_dékgazdagokat" jól megfeji valaki! Tipikus kispolgári, irígységből fakadó, piszlicsáré gondolkodás! Ezek (a te fajtád?) attól érezné jól magát, ha valaki minél gazdagabb, annál inkább meg lehetne jól verni a főtéren. Csak hogy neki is valamiért sz_r legyen.
Sőt, szerintem együk meg a gazdagokat, és osszuk szét a vagyonukat!...
Szóval a baloldal ezzel a politikával gyönyörűen elintézi, hogy én biztosan ne szavazzak rájuk, bárhogy gyűlölöm is a most fennálló rezsimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!