Ti melyik pártra szavaznátok 2014 április 6. -án?
Jobbik.
Teljesen érthető az előző hozzászóló félelme. Csak hát amikor egy országban káosz alakul ki a vezetésben, akkor erőre kap a szélsőség.
Mellesleg szerintem sokkal inkább rá van sütve csupán ez a kirekesztő, fasizáló dolog. Szerintem sokkal nagyobb veszélyt jelent Magyarországra és a demokráciára a Fidesz - és azon belül Orbán Viktor személye -, mint egy 25-30%-os vagy esetleg ennél nagyobb arányú Jobbik jelenlét a Parlamentben.
Szóval mivel valóban nincs más alternatíva: győzzön a jobbik. Azaz a Jobbik. :)
Én úgy gondolom, hogy jelenleg a Fidesz az egyetlen "jónak" mondható választás (sajnos). Nyilván ők fognak nyerni a választásokon.
MSZP-re nem szavaznék(szerintem nem kell taglalnom, hogy miért).
A Jobbiknak pedig nincs elég szakértelme ahhoz, hogy egy országot elvezessenek + nagyon ki vannak élezve a gyűlölködésre. Ez azért nem jó, mert egy olyan ember, aki mást a származása vagy bőrszíne miatt gyűlöl, az valljuk be, hogy nem túl racionális/intelligens ember. És ha az ilyen emberek egy pártba tömörülnek, abból semmi jó nem lesz. De ezt már a történelem többször is bebizonyította, és bölcs dolog, ha nem megyünk szembe vele.
Persze megértem, hogy az emberek többsége ki akar lábalni a problémákból, és kétségbeesésükben a megoldást a szélsőségekben látják.
Nekem a legnagyobb bánatom az, hogy nincsen több olyan párt, ami rendelkezik megfelelő szakértelemmel. :( Persze van sok olyan, ami nagyon lelkes, és ígérget ezt-azt, de nem fogják tudni betartani. Mert egyszerűen nem látják át, csak azt tudják, hogy munkahelyeket kell teremteni, a mezőgazdaságot fejleszteni, de hogy ezt hogy érik el, az már egy másik dolog. Ilyen például a 4K! is. Jó a programjuk meg minden, de nem tudnák megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!