Fidesz-Összefogás-Jobbik-Más Párt?
Figyelt kérdés
Már kiderült, nemcsak a 3 nagyobb pártra lehet szavazni. Te kire fogsz 2014-ben ?? Én Más Párt2014. febr. 9. 19:55
6/10 Joe Makepeace válasza:
SZEMA talán, vagy valamelyik munkáspárt, de meg kell mondanom nem sok kedvem lesz szavazni...
8/10 anonim válasza:
Bármi, csak ne a Jobbik. Gazdasági csődöt, két éven belüli össznépi éhezést én nem akarok, nem tudom, ti hogy vagytok vele....
9/10 anonim válasza:
Hja, amúgy Fidesz, és nem azért , mert a legkisebb rossz, amit itt sokan hangoztatnak, hanem mert tényleg jók. Nekem jót tett az egykulcsos adó, a rezsicsökkentés (nagy házam van), a trafikmutyi nem érint, mert nem dohányzom, így nem is tudnak ezzel lehúzni, egyedül talán a magánnyugdíj-pénztárak lenyúlása nem tetszik, de hát egyébként csődbe ment volna az ország, amilyen szétlopott állapotban az MSZP itthagyta '10-ben az államkasszát....
Szóval Fidesz. Simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!