A Jobbik okozhat meglepetést a választáson vagy ez csak duma és ismét csak a bronzéremért versenyezhet?
Listán 15% körül kapnak szerintem,az összefogás kb.30%-ra számíthat,a Fidesz meg 50% körül lesz.
A harmadik hely a biztos.
Minden párt a győzelemről beszél és muszáj azt is tennie, valami ilyesmit nyilatkozott Vona február táján.
Gondolom most csendben somolyognak, hogy a szavazóik droidabb fele reménykedik a meglepetésben a közvéleménykutatásokban történt "előretörés" miatt, ebből káruk nem származhat, csekély hasznuk viszont igen, a nem eldöntött butábbakknál lehet az a hit, hogy majd kormányzók lesznek elég arra, hogy hozzájuk rakják az x-et.
Természetesen nincs esélyük a 2. helyre, az a kérdés, hogy vajon lesz-e kétszer annyi szavazata a baloldalnak, mint nekik, vagy alatta maradnak a lekörözésnek.
Én nagyon szeretném, ha a magyar választók kezükbe vennék a sorsukat, és kitennék a szűrét ennek szélsőséges demagóg pártnak a parlamentből.
Volt már ilyen. A miép úgy repült, mint annak a rendje, csak annyi kelletthozzá, hogy a magyar elit (bal és jobboldal együtt) akarja.
A mostani közvélemény kutatási adatok erősen túlzóak, és annyira manipulatívak, hogy ezekre nagyon fölösleges bármit is alapozni. Mérik annak a fanatikus kisebbségnek az álláspontját, akik minden körülmények között vállalják pártjukat.
Én mindenesetre elmegyek, és többek közt azért, hogy se a fidesz, se a jobberek ne kerülhessenek hatalomra.
Abszolút torz kampányban azt megítélni, hogy éppen most milyen a támogatottsági megoszlás, gyakorlatilag nem lehetséges. Arra következtetni pedig, hogy holnap milyen lesz a megoszlás, végképp esélytelen.
Tehát minden ilyen találgatás csak a titkos vágyakat tükrözi, semmi egyebet.
Jobbikos szavazóként szerintem ez jogos, több szavazatot fognak kapni mint amennyit várnak az elemzők, viszont elvakultság nélkül nem tudom azt mondani, hogy van reális esélyük nyerni. A fidesz támogatottsága (vagy inkább beletörődöttsége) elég nagy ahhoz, hogy kitartson ezen és még talán a következő választáson is.
A második helyre viszont szerintem van esélye, vagy legalábbis én bízok benne, hogy ennyi idő után már a vak is átlát a bal oldalon...
"pláne, hogy rányomhatsz a jobbikra egy ip-ről akár hússzor is..."
Kedves kérdező, először legalább próbáld ki a 6-os linkjét ilyen szempontból is, mielőtt hülyeségeket írsz ki!
Mert nálam először a barátnőm szavazott ezen az oldalon, aztán én próbáltam ugyanarról a PC-ről, és lám azt írta ki a felső sorok egyikében hogy "Köszönjük, ön már szavazott."
Sőt még más eszközről sem tudtam szavazni (pl telefonról), mert ugyanazt a routert és 1 darab internet előfizetést használja az is. A weblap érzékelte ezt IP cím alapján!
Az ilyesmire manapság már gondolnak a programozók!
Persze most nekiállhatnék a Router IP címét piszkálgatni, meg pl a telefonomét bele klónozni a routerba, esetleg még a MAC címet is átírhatnám a flash átírásával (ha lenne itthon flash író berendezésem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!