Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik okozhat meglepetést...

A Jobbik okozhat meglepetést a választáson vagy ez csak duma és ismét csak a bronzéremért versenyezhet?

Figyelt kérdés
Nyilván minden párt azzal kampányol, hogy győzni fog, de szerintem jelen esetben (az új választási szabályozás/körzetek miatt sem), a 2. helyre sincs a jobbiknak esélye.. Hogyan látjátok ? ELVAKULT, ELFOGULT, IRREÁLIS SZIMPATIZÁNSOK VÉLEMÉNYE NEM ÉRDEKEL.

2014. márc. 12. 07:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ti most komolyan azért ajnározzátok a Jobbikot, mert egy noname weblapon jól áll? A Voks14 appon meg az E2014 áll 30%-n, a Fidesz meg 18-on, akkor ennyi erővel balos kormányunk lesz?

Senki nem vesz ilyeneket komolyan, csak az, aki a vakhitéből eredendően hinni is akarja azt, amit lát.

Amúgy nekem meg a routerem 23 óránként magától cserél IP-címet, a cookiekat meg a rendszerkarbantartó törli gyakorta, egyikhez se kell egy ujjamat se mozdítanom, cserébe ha kedvem tartja a linkelt oldalon kétnaponta leadhatnék egy szavazatot.

2014. márc. 12. 10:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen a 10-es nem hallott még dinamikus IP-ről.. :-D Inkább nem kommentálom, hogy mi a véleményem az átlag jobbik szavazókról...Természetesen vannak normélisak is, mint pl. a 7. válaszoló, de a többség gagyi...
2014. márc. 12. 10:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy április 6-án meg itt fognak sírni...hogy miért nem nyertünk, miért nem lettünk másodikak....blabla....Mi meg majd írhatjuk, hogy azért, mert nem kaptatok elég szavazatot.... :-DLesz nagy pofiraesés stb...Akkor majd kinek linkelgetik ezt az oldalt???? :-D Ennyi buta, sötét embert....
2014. márc. 12. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Az új választási rendszerben egyéni körzetekben lehet sokat nyerni. A Jobbiknak minimális esélye van a győzelemre akkor, ha felhozza magát 20-25% körülre, úgy hogy a Fidesztől visz el szavazatokat, és a vidéki körzetekben minimális különbséggel viszi a körzetek többségét. A Jobbik ellen dolgozik, ha a szavazóik egy része az új választási rendszer szabályai miatt inkább a Fidesz jelöltjeire adja a voksát, és csak listán szavaz a Jobbikra.

Mondanom sem kell, hogy ha a Jobbik nyerne, akkor a piacok arra reagálnának... Habár simán el tudom képzelni, hogy Vonáék mérsékeltebb gazdaságpolitikát folytatnának, mint a Fidesz, ha hatalomra jutnának.

2014. márc. 12. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Visszatérve a körzetekre, tehát a Jobbik akkor tudna nyerni 20-25%-al, ha Budapesten nagyon kikapna a baloldaltól, Nyugat-Dunántúlon és a megyeszékhelyeken a Fidesztől kapna ki szintén nagy arányban, viszont az elmaradott országrészekben és más kistelepüléses körzetekben szoros versenyben majdnem mindenütt nyerne.
2014. márc. 12. 16:29
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

én realistának tartom magam mert nem vagyok divatdrukker focisablonnal élve....

én azt mondom április 6 án elkönyveljük hogy 3. a jobbik de a vártnál jobb eredménnyel lesz 3. vagyis nem lesz sokkal lemaradva a baloldaltól .

Jobbikot 20-25 % közé teszem de inkább közelebb a 20-hoz. a baloldal 25-30%között végez de közeleb a 25höz. egyéniben sem egyik sem másik nem nyer sokat (1 kézen megszámolható számút)

visszatérve a jobbik 3. helyére ...nos nem zárul le a szappanopera április 6.án. mert szerintem ha majd frakciókra bomlik a baloldal(pl külön mszp képviselőcsoport külön dk képviselőcsoport külön pm)akkor már jó eséllyel a jobbik lehet a 2. legnagyobb frakció.Sőt mivel a listás helyek alapján az mszp-sek vannak főként a biztos befutók közt és a többi pártból nincsenek elegen a frakcióhoz ezért azok csak függetlenek lehetnek majd....tehát majd megy a vita hogy második legyen már a parlamentben az eredetileg 3. helyen befutott jobbik vagy inkább tartsuk együtt a baloldalt és üljenek Gyurcsányék is az mszp frakcióba.....utóbbi esetén viszont fölösleges volt a szalámit felszeletelni ha később csak egyben érnek valamit(konkrétan ezüstérmet)

2014. márc. 12. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 09:05 :

az a baj ezzel,h itt többször is lehet szavazni.Múltkor próbáltam.

2014. márc. 14. 01:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Holnap kiderül, Ha nem tvt nézed, aminek vajmi köze van a valósághoz, akkor neten láthatod, hogy a Jobbiknak minden reális esélye megvan a győzelemre. Én szurkolok nekik.
2014. ápr. 5. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!