A Jobbik okozhat meglepetést a választáson vagy ez csak duma és ismét csak a bronzéremért versenyezhet?
Ti most komolyan azért ajnározzátok a Jobbikot, mert egy noname weblapon jól áll? A Voks14 appon meg az E2014 áll 30%-n, a Fidesz meg 18-on, akkor ennyi erővel balos kormányunk lesz?
Senki nem vesz ilyeneket komolyan, csak az, aki a vakhitéből eredendően hinni is akarja azt, amit lát.
Amúgy nekem meg a routerem 23 óránként magától cserél IP-címet, a cookiekat meg a rendszerkarbantartó törli gyakorta, egyikhez se kell egy ujjamat se mozdítanom, cserébe ha kedvem tartja a linkelt oldalon kétnaponta leadhatnék egy szavazatot.
Az új választási rendszerben egyéni körzetekben lehet sokat nyerni. A Jobbiknak minimális esélye van a győzelemre akkor, ha felhozza magát 20-25% körülre, úgy hogy a Fidesztől visz el szavazatokat, és a vidéki körzetekben minimális különbséggel viszi a körzetek többségét. A Jobbik ellen dolgozik, ha a szavazóik egy része az új választási rendszer szabályai miatt inkább a Fidesz jelöltjeire adja a voksát, és csak listán szavaz a Jobbikra.
Mondanom sem kell, hogy ha a Jobbik nyerne, akkor a piacok arra reagálnának... Habár simán el tudom képzelni, hogy Vonáék mérsékeltebb gazdaságpolitikát folytatnának, mint a Fidesz, ha hatalomra jutnának.
én realistának tartom magam mert nem vagyok divatdrukker focisablonnal élve....
én azt mondom április 6 án elkönyveljük hogy 3. a jobbik de a vártnál jobb eredménnyel lesz 3. vagyis nem lesz sokkal lemaradva a baloldaltól .
Jobbikot 20-25 % közé teszem de inkább közelebb a 20-hoz. a baloldal 25-30%között végez de közeleb a 25höz. egyéniben sem egyik sem másik nem nyer sokat (1 kézen megszámolható számút)
visszatérve a jobbik 3. helyére ...nos nem zárul le a szappanopera április 6.án. mert szerintem ha majd frakciókra bomlik a baloldal(pl külön mszp képviselőcsoport külön dk képviselőcsoport külön pm)akkor már jó eséllyel a jobbik lehet a 2. legnagyobb frakció.Sőt mivel a listás helyek alapján az mszp-sek vannak főként a biztos befutók közt és a többi pártból nincsenek elegen a frakcióhoz ezért azok csak függetlenek lehetnek majd....tehát majd megy a vita hogy második legyen már a parlamentben az eredetileg 3. helyen befutott jobbik vagy inkább tartsuk együtt a baloldalt és üljenek Gyurcsányék is az mszp frakcióba.....utóbbi esetén viszont fölösleges volt a szalámit felszeletelni ha később csak egyben érnek valamit(konkrétan ezüstérmet)
tegnapelőtt 09:05 :
az a baj ezzel,h itt többször is lehet szavazni.Múltkor próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!