Valaki mondja már el miért nem a jobbik programjába kötnek bele?
10.53
parlamentben felszólalni a zsidók összeírása miatt? nem egy-egy konkrét személy nemzetbiztonsági kockázatát vizsgálni, hanem összeírni, hogy kik a zsidók. ez jó példa?
Gyöngyösi Márton nem a zsidókat kívánta összeírni, hanem az izraeli állampolgársággal rendelkezőket. Izrael pedig jelenleg az egyetlen nyíltan apartheid berendezkedésű ország a Földön.
Egyébként tudsz mondani olyan valaha élt zsidó származású magyarországi politikust, aki ne kizárólag ártott volna a magyarságnak?
15.08
ezen a logikai síkon elindulva az eretnekség miatti elégetés is rendben van... hiszen azt is tanították.
Nem azt mondtam, hogy rendben van.... Csak, hogy létezik. Akármilyen nevet adhatsz neki, jelentése ugyan az marad.
Amit te mondtál az is biztos létezik/létezett. Ettől még nem biztos, hogy rendben van. Sorozatgyilkosság is létezik még sincs rendben.. nem tudom nem értem a logikát xd
"Ti sem a többi párt programjába köttök bele."
Ami nincs, abba nem lehet belekötni :)
Szerintem kicsit túlértékeljük a pártprogramokat, tekintve, hogy _soha_ egyetlen párt sem tartotta eddig be eddig a programját, és ez nem is várható, hiszen egy pártprogram semennyiben nem kikényszeríthető, és legfeljebb mi kérhetjük számon a következő választás alkalmával.
Amúgy minden nagy pártnak van programja, és egy másodfokú segédcsirke is látja, ha elolvassa, hogy egyik sem megvalósítható.
"Ami nincs, abba nem lehet belekötni :)"
Lmpnek van, Együtt-pm 14-nek is van. Mszp-nek a helyi képviselője adta ide a programját persze azt ami erre a körzetre vonatkozik, MoMa-nak is van. tessék kicsit tájékozodni és nem éjjel nappal a jobbikos programot olvasni és kérdezgetni után h miért kötnek bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!