Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Valaki mondja már el miért...

Valaki mondja már el miért nem a jobbik programjába kötnek bele?

Figyelt kérdés
Van programjuk, konkrét elképzelések, miért nem ezekbe kötnek bele? Valamiért mindig kimerül a jobbik ellen vívott nagy csata abban, hogy "nácik" és kész. Nevetséges.

2014. márc. 21. 20:39
1 2 3 4
 21/38 tetro ***** válasza:
19%

10.53

parlamentben felszólalni a zsidók összeírása miatt? nem egy-egy konkrét személy nemzetbiztonsági kockázatát vizsgálni, hanem összeírni, hogy kik a zsidók. ez jó példa?

2014. márc. 22. 10:59
 22/38 anonim ***** válasza:
Ezt én mondom, nem a Jobbik. Valóban rasszizmus, de attól még igaz.
2014. márc. 22. 10:59
 23/38 anonim ***** válasza:
59%

Gyöngyösi Márton nem a zsidókat kívánta összeírni, hanem az izraeli állampolgársággal rendelkezőket. Izrael pedig jelenleg az egyetlen nyíltan apartheid berendezkedésű ország a Földön.

Egyébként tudsz mondani olyan valaha élt zsidó származású magyarországi politikust, aki ne kizárólag ártott volna a magyarságnak?

2014. márc. 22. 11:01
 24/38 anonim ***** válasza:
6%
A cigánybűnözést, mint kriminológiai fogalmat tanították régen az egyetemeken. Nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző. Hanem, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyik majdhogynem kizárólag rájuk jellemzőek - szerintem. Fiatalkorú bűnözés is van, még se azt jelenti, hogy az összes fiatal bűnöző. De ezt is elmondták már ezerszer.
2014. márc. 22. 15:08
 25/38 tetro ***** válasza:
42%

15.08

ezen a logikai síkon elindulva az eretnekség miatti elégetés is rendben van... hiszen azt is tanították.

2014. márc. 22. 18:05
 26/38 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy rendben van.... Csak, hogy létezik. Akármilyen nevet adhatsz neki, jelentése ugyan az marad.

Amit te mondtál az is biztos létezik/létezett. Ettől még nem biztos, hogy rendben van. Sorozatgyilkosság is létezik még sincs rendben.. nem tudom nem értem a logikát xd

2014. márc. 22. 19:18
 27/38 rémuralom ***** válasza:
40%
Ti sem a többi párt programjába köttök bele. Én legalábbis a sok hazaárulózós kérdés között nem igazán találtam olyat, ahol arra kérdeznétek rá, hogy pl. mennyivel tervezi emelni a nyugdíjakat a baloldali [insert ahogy most épp hívják őket], hanem abba, hogy mit keresett Simon Gábor Bissau-Guineában. Ahogy az LMP-nél sem abba köttök bele, hogy mégis hogyan képzelik el Magyarország energiaellátását Paks nélkül, hanem fújoltok, hogy füvesek, meg hogy SZDSZ-utódpárt. Kettős mérce, gyerekek, kettős mérce.
2014. márc. 22. 20:02
 28/38 anonim ***** válasza:
56%

"Ti sem a többi párt programjába köttök bele."

Ami nincs, abba nem lehet belekötni :)

2014. márc. 22. 20:07
 29/38 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit túlértékeljük a pártprogramokat, tekintve, hogy _soha_ egyetlen párt sem tartotta eddig be eddig a programját, és ez nem is várható, hiszen egy pártprogram semennyiben nem kikényszeríthető, és legfeljebb mi kérhetjük számon a következő választás alkalmával.

Amúgy minden nagy pártnak van programja, és egy másodfokú segédcsirke is látja, ha elolvassa, hogy egyik sem megvalósítható.

2014. márc. 23. 20:12
 30/38 anonim ***** válasza:

"Ami nincs, abba nem lehet belekötni :)"

Lmpnek van, Együtt-pm 14-nek is van. Mszp-nek a helyi képviselője adta ide a programját persze azt ami erre a körzetre vonatkozik, MoMa-nak is van. tessék kicsit tájékozodni és nem éjjel nappal a jobbikos programot olvasni és kérdezgetni után h miért kötnek bele?

2014. márc. 23. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!