Valaki mondja már el miért nem a jobbik programjába kötnek bele?
"Szerintem az eddigi hozzászólók ( első kettő legalább is ) szívtak egy kis ATV-t meg hírTV-t egy kis hvg-vel megspékelve. "
Szerintem meg simán csak szellemi fogyatékosok.
Jól van kedveskéim, legyen ez az oldal a kis dühöngőtök, ahol sikoltozva tapsikoljatok egymás 70-80%-ra felszavazásának meg a nektek nem tetszők lefogyatékosozásának.
Csak aztán majd eljön április 6-a és a való élet bekopogtat a tévképzeteitek ajtaján és sajnos fájni fog az emlékeztető, hogy az a 9.899.950 ember, aki erre a fórumra nem jár kommentelgetni már nem olyan arányban Jobbik-fanatikus, mint itt ti:)
12: De ezt nem is vitatja senki... nyilvánvaló. :)
Hülyeség lenne a gyakorit az országra kivetíteni...
10.15
a tévében nem mondták hogy a Jobbik csúnya gonosz náci. Csak bevágták azt, amiket a Jobbik mondott...
10.24
teljesen jogosan kritizálnak egész rasszokat és vallási közösségeket, belevéve azokat az egyéneket is, akik valószínűleg semmilyen okot sem szolgáltattak erre? remek... ezek után bizonyára nem érdekel egy csomó embert a programjuk.
10.39
amikor cigánybűnözésről beszélsz, nem simán bűnözésről, akkor egy rasszhoz kötöd a bűnözést, azt sugallva, hogy ez a genetikától függ. akkor pedig senki sem mentes a vád alól, aki cigány... de te ezt nem érted.
amikor zsidó összeesküvésről beszélnek, akkor sohasem hallottam hogy ez egy százezrelék lehet max a zsidók közül akiknek több hatalma van... nem, ők a zsidókról beszélnek, úgy kollektíven.
"Te nem érted, h senki sem állította, h minden cigány bűnöző. Viszont a cigányok genetikailag hajlamosabbak a bűnözésre, agresszivitásra, civilizálatlan életmódra. "
Na ez szép vég szó. Szerinted ezt mondja a Jobbik. Engem meg innentől nem érdekel a programjuk, mert ez a nettó rasszizmus, kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!