Fidesz, vagy Jobbik? Vagy vmi más? Ti kinek az oldalán álltok?
Adó miatt inkább fidesz, nem kívánom a hátrányos helyzetű borsodi nagycsaládosokat támogatni.
Mondjuk még mindig nem értem hogy miért nincs világos kormányprogram 2014-2018-ra.
Inkább a Jobbik, ha már választani kell.
Az MSZP még inkább a cigány kisebbségre szabná a szociális rendszert.Gyakorlatilag ideológiai elemük támogatni őket.Legalábbis mióta ezt a neoliberális irányít követik.
Én fiatal vagyok, azt szeretném, hogy a fiatalokkal is foglalkozzon a politika.Az Összefogás párt, viszont mindennel foglalkozik csak a magyar fiatalok jövőjével nem.
Valami más.
Alapvetően szélsőjobbos vagyok, ugyanakkor EU-párti és kapitalista. A táltos-sámán kereszténység és a "csomagoljunk mindent trikolórba és árpádsávba" hozzáállás messze áll tőlem.
Szóval nálam a Jobbik nemigen jöhet szóba.
Jobbik.
Régen a Fidesszel is szimpatizáltam, de véleményem szerint sok mindent elmulasztottak amit meg lehetett volna tenni a 2/3 birtokában, és sokszor a saját érdekeikre használták fel... Ezenkívül se programjuk, se miniszterelnöki vita...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!