Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz, vagy Jobbik? Vagy vmi...

Fidesz, vagy Jobbik? Vagy vmi más? Ti kinek az oldalán álltok?

Figyelt kérdés
Csak egyszerű kiváncsiságból, kérlek őszintén írjátok meg !
2014. márc. 21. 18:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
Egyértelműen Jobbik. Fidesz bizonyított. Még a magyar földet sem voltak képesek megvédeni. Nevetséges banda. Április 6-án csak a Jobbik!
2014. márc. 21. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Jobbik.
2014. márc. 21. 21:56
 13/18 anonim válasza:
Jobbik.Fidesznek se program se Vona-Orbán vita....Féltik a korrupt pénzüket és csak a sarat dobálják.dobálják. Meghát pont elég idejük volt bizonyítani 24 év alatt az MSZP-nek és a Fidesznek felváltva főleg hogy most a Fidesz 2/3os többséggel nem tudott mit kezdeni csak annyit hogy a Malév csődbe ment,csökkent a rezsi de emellett kb 30 adót kaptunk a nyakunkba,az élelmiszer árak még mindig növekednek és 50000 Ft-tól számít bűncselekménynek ha valamit ellopnak tőled csak azért hogy a statisztika jobb legyen...
2014. márc. 21. 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Látom, hogy ennél a kérdésnél sem tétlenkednek a hivatásos lepontozók.

........

Itt saját gondolatot kért a kérdező, vagyis elméletileg a válasz csak hasznos lehet, de a hivatásos lepontozóknak fontos az, hogy napi nyolc órát azzal foglalkozzanak, hogy válaszokat pontozzanak le, mert különben nem kapnak fizetést a Válaszokat Lepontozó Hivataltól.

2014. márc. 22. 00:18
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Én a demokratikus koalícióra fogok szavazni, hogy megvédjük a jogállamot.
2014. márc. 22. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:

#14 - Új vagy ezen az oldalon? Haver, ez a Politika témakör. Ez egy csatatér. Aki ide belép és hozzászól valamihez, annak mindenképpen számolnia kell azzal, hogy leértékelik és viselnie a következményeket. Ezen már nem fog segíteni a "de hát itt véleményeket mondunk, nincs igazi hasznos válasz" varázsige mormolása.

Inkább viseld büszkén és addig nem vagy igazi férfi, amíg 50% alá nem húztak téged ezen a helyen.:)

2014. márc. 22. 20:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Csakis Jobbik. Többi nagy párt már bizonyított, abból nem kérünk.

(Én 4 éve is a Jobbikra szavaztam és utáltam a Fideszt. Mikor nyert a Fidesz, mondtam is hogy oké,ez van, rühellem őket, de hátha jól csinálják majd! Hajrá! Hát nem jött be.)

2014. márc. 24. 00:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Jobbik :)
2014. márc. 24. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!