Fidesz, vagy Jobbik? Vagy vmi más? Ti kinek az oldalán álltok?
Látom, hogy ennél a kérdésnél sem tétlenkednek a hivatásos lepontozók.
........
Itt saját gondolatot kért a kérdező, vagyis elméletileg a válasz csak hasznos lehet, de a hivatásos lepontozóknak fontos az, hogy napi nyolc órát azzal foglalkozzanak, hogy válaszokat pontozzanak le, mert különben nem kapnak fizetést a Válaszokat Lepontozó Hivataltól.
#14 - Új vagy ezen az oldalon? Haver, ez a Politika témakör. Ez egy csatatér. Aki ide belép és hozzászól valamihez, annak mindenképpen számolnia kell azzal, hogy leértékelik és viselnie a következményeket. Ezen már nem fog segíteni a "de hát itt véleményeket mondunk, nincs igazi hasznos válasz" varázsige mormolása.
Inkább viseld büszkén és addig nem vagy igazi férfi, amíg 50% alá nem húztak téged ezen a helyen.:)
Csakis Jobbik. Többi nagy párt már bizonyított, abból nem kérünk.
(Én 4 éve is a Jobbikra szavaztam és utáltam a Fideszt. Mikor nyert a Fidesz, mondtam is hogy oké,ez van, rühellem őket, de hátha jól csinálják majd! Hajrá! Hát nem jött be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!