Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fideszre vagy MSZP-re...

A Fideszre vagy MSZP-re szavazzak?

Figyelt kérdés
Teljesen összekavarodtam mert én alapvetően fideszes vagyok de az MSZP most sok jót ígér! Lehet-e ezeknek hinni vagy "Tovább is hazudni fogunk" (Öszödi beszéd)?
2014. márc. 18. 20:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

"MSZP most sok jót ígér!"

Látom te már elfelejtetted korábban milyen sok jót ígértek a hatalomért aztán semmi nem lett belőle.

Erre azért ugye még emlékszik valaki: "Lassan mondom, hogy Orbán is megértse: NEM LESZ GÁZÁREMELÉS". Győzelmük után egy hónappal jött a gázáremelés...

2014. márc. 19. 09:13
 22/26 anonim ***** válasza:
egyikre se...
2014. márc. 19. 10:02
 23/26 anonim ***** válasza:
5%

Hát ha igazán nagy Fideszes vagy, akkor eléggé nehezen tudom elképzelni, hogy e két párt között vacillálsz, hiszen az MSZP és a Fidesz közti különbség ég és föld, a politikai paletta, ellenkező oldalain állnak!

Viszont megértelek, mert ha csalódtál a Fideszben, akkor úgy érzed, hogy váltanod kell, és az Összefogást érzed egyetlen alternatívának, megértelek!

Én a Fideszre fogok szavazni, de azt el kell ismerni, hogy rosszabbul jártam a Fidesz alatt, de adok nekik még 4 évnyi esély, hátha! :)

2014. márc. 19. 10:58
 24/26 anonim ***** válasza:
11%

Ne tévesszen meg a sok Jobbikos hozzászólás.

Nagy részük huszonéves fiatal, kiket messze nem érdekel a jövő.

Csak a jelen. Amit ők sem tudnak viszont az hogy bárki is kerül hatalomra itt változás évtizedek múlva lesz érzékelhető, amikor már ők is máshogy fognak látni dolgokat. Mérsékeltebben tisztábban látnak majd dolgokat.

Ami a lényeg hogy a politikában egy dologgal kell tisztában lenned:

Politikában nincs tisztesség! És ez a Jobbikra is vonatkozik.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: MSZP re szavazz!

Az Öszödi beszédet a fidesz szivárogtatta ki és adta le a rádióban.

Folyton támadta őket és így nyert 2/3 os többséget

a közpénz zabáló stadion huszár.

Mondjuk úgy, hogy ilyen őszinte se Orbán se Vona nem lesz.

Tanultak Gy.Ferenc hibájából. :)

És ha megnézed hogy minden megye nagyobb városaiban Gyurcsány lakossági fórumai nem csupán telt ház de fele kint várt rá.

Végszónak a gyerekeidnek szavazol nem magadnak.

Itt változás csak számukra lesz érezhető.

2014. márc. 19. 21:03
 25/26 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó előtti vagyok: Ahhoz képest, hogy leírtam a véleményem, lepontoztak, ráadásul nem sok Fideszest láttam még önbíráskodni, de biztos megérdemeltem a lepontozást. :(
2014. márc. 20. 13:45
 26/26 anonim ***** válasza:
88%

"Ne tévesszen meg a sok Jobbikos hozzászólás.

Nagy részük huszonéves fiatal, kiket messze nem érdekel a jövő.

Csak a jelen. Amit ők sem tudnak viszont az hogy bárki is kerül hatalomra itt változás évtizedek múlva lesz érzékelhető, amikor már ők is máshogy fognak látni dolgokat. Mérsékeltebben tisztábban látnak majd dolgokat.

Ami a lényeg hogy a politikában egy dologgal kell tisztában lenned:

Politikában nincs tisztesség! És ez a Jobbikra is vonatkozik.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: MSZP re szavazz!

Az Öszödi beszédet a fidesz szivárogtatta ki és adta le a rádióban.

Folyton támadta őket és így nyert 2/3 os többséget

a közpénz zabáló stadion huszár.

Mondjuk úgy, hogy ilyen őszinte se Orbán se Vona nem lesz.

Tanultak Gy.Ferenc hibájából. :)

És ha megnézed hogy minden megye nagyobb városaiban Gyurcsány lakossági fórumai nem csupán telt ház de fele kint várt rá.

Végszónak a gyerekeidnek szavazol nem magadnak.

Itt változás csak számukra lesz érezhető."

Elég vastagbőr kell ahhoz, hogy a fiatalok jövőjére hivatkozva buzdítasz az egyik leszerepelt brancsra való szavazásra.

Aki a jövőre gondol az be sem szavazná egyik pártot sem, szóval nagy logikai bukfenc amit összehordtál.

Ne röhögtess már, hogy majd pont a liberósok nyuggerkommandóját fogja érdekelni a jövő! :D Hahaha, még viccnek is rossz! :)

2014. márc. 20. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!