A Fideszre vagy MSZP-re szavazzak?
Figyelt kérdés
Teljesen összekavarodtam mert én alapvetően fideszes vagyok de az MSZP most sok jót ígér! Lehet-e ezeknek hinni vagy "Tovább is hazudni fogunk" (Öszödi beszéd)?2014. márc. 18. 20:44
11/26 anonim válasza:
A Fidesz is meg a MSzP is hatalommániás elmebetegek gyülekezete, inkább az LMP-re vagy a Jobbikosokra ikszelj.
12/26 anonim válasza:
Miért nem inkább Jobbik vagy LMP? Vagy bárki, csak ne az a 2 sz..rházi párt, akik csak másokat tudnak mocskolni.
13/26 anonim válasza:
Április 6-án csak a Jobbik! Együtt sikerülni fog.
14/26 anonim válasza:
Csak a nemzet.Csak a Jobbik.
Nyerjen a Jobbik!
Szebb jövőt!
18/26 anonim válasza:
A családom kezdetektől fogva az MSZP-vel szimpatizált, a Fideszt kezdetektől fogva szidtuk, de az előbbivel kapcsolatos bizalmunk alaposan megrengett az utóbbi időben. 18 vagyok, elolvastam a Jobbik programját, úgy döntöttem melléjük teszem a voksomat és nemrég beszéltem édesanyámmal és édesapámmal és meglepetésemre kiderült, hogy ők is megváltoztatták a véleményüket, ők is nekik szánják az X-et. Nagyszüleim viszont a tradícióknál maradtak, ők továbbra is az MSZP-t támogatják.
19/26 anonim válasza:
19 éves vagyok szélsőjobboldali és egyben balos családban nőttem fel. Apám erősen komcsi, anyukám pedig szélsőjobboldali.. na gondolhatod :D :) Rengeteget gondolkoztam, soha nem hagytam, hogy bárki véleménye is befolyásoljon, mivel az én akaratom, én életem, én döntésem. Számomra a Jobbik messze a legszimpatikusabb párt. Tudod ez a Fidesz-Mszp... már réges-rég csöbörből vödörbe..Mindegy kire szavazol, hiszen nekik érdekük, hogy egymást cserélgessék, a kamu színjáték, a kamu sárdobálás. Gondolj arra, hogy színfalak mögött ők nagyon is jóba vannak.. egyikük sem szeretne lebukni, hiszen mindkét párt annyit lopott már amennyit nem szégyellnek.. Szóval marad az eljátsszuk a pórnépnek, hogy ellenségek vagyunk... közbe meg egymást fedezzük dolog. Szavazz a Jobbikra, ha nem bűnözőket szeretnél az országod élén látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!