Ha most megválasztják a Fideszt,4 év múlva amikor rájönnek az emberek, hogy semmivel sem jobb mint az MSZP akkor vajon lesznek olyan hülyék, hogy újra az MSZP-t szavazzák meg?
Nem lehet tudni hogy mi lesz, de nem hiszem hogy 1-2 évnél tovább húzná a Fidesz a kormányzást, ha nem tessz mind a tőke, mind a társadalom, ráncba szedésével reformokat.
Egyszerűen, ha ezt folytatja, vagy csak az embereket akarja tovább nyúzni, ahelyett hogy ezt a lehetetlen gazdasági rendszert alakítaná át, ahogy a közellátásokat is, akkor valószínűleg egy nagy magyar csetepaté előtt állunk!
Mindig lesznek hülye emberek... És mindenre találni fognak valamilyen érvet, hogy kimagyarázzák az általuk istenített párt tevékenységét.
Ami engem illet, utálom a politikát.
Utálom,hogy hitegetnek, hazudnak, és ennek tetejében még hülyének is néznek.(mindegy,melyik pártról van szó)
Szerintem ezen az országon már senki nem tud segíteni (talán Chuck Norris? :) )
és attól félek, lesz valami forradalom vagy háború vagy ki tudja mi, mert a sok hülye azt hiszi, hogy ő majd megmutatja, mit hogy is kell..holott nulla IQ-ja van, és semmiről nem tud semmit, csak unásig hangoztatja a vélt igazát..
egy ismerősöm azt mondta,azért szavaz a fideszre, mert az legalább nem lopja szét annyira az országot, mint az mszp.
én meg azért nem megyek el szavazni, mert nem vagyok hajlandó támogatni azt,hogy bárki is szétlopja az országot.
"én meg azért nem megyek el szavazni, mert nem vagyok hajlandó támogatni azt,hogy bárki is szétlopja az országot"
Nagyon szomoru hogy ilyen melyre sullyedtunk:( Ilyenkor olyanok jutnak eszembe mint Mohacs, 48, 56.....ha ok is igy gondolkodtak volna ....megalkuvo, gyava banda!
Konkrétan honnan tudod, hogy ugyanolyan gyenge lesz a Fidesz, mint most az MSZP? A mostani MSZP pl. klassziszokkal rosszabb, mint 1994-98-ban. Az 1998-2002-es Fidesz pedig kb. ugyanolyan jól kormányzott, mint a régi MSZP.
A jövő heti lottószámokat is tudod már?
"Ilyenkor olyanok jutnak eszembe mint Mohacs, 48, 56.....ha ok is igy gondolkodtak volna ....megalkuvo, gyava banda!"
Mohács?
mire gondolsz? amikor az idióta hadvezetés miatt 14000 ember veszett oda?
48?
amikor ahelyett, hogy elfoglaltuk volna Bécset, és segítettünk volna az ottani forradalmároknak, inkább csalinkáztunk az országban lehetőséget adva ezzel az orosz felfejlődésre?
56?
na, erről litániákat lehetne írni...
A válasz megírásának időpontja: ma 13:58
persze.
a komcsik mindent tudnak előre. csak a rendszerük összeomlását nem tudták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!