Orban miert nem irta ki nepszavazast hogy akarjuk-e a Pecsi atomeromuszerzodest az ukranokkal?
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 21:52
1/40 anonim válasza:
1. Mi van Péccsel? :)))
2. Te nyugodt szívvel rábíznád Juli nénire, Feri bácsira és Lakatosékra, hogy legyen atomerőmű, vagy ne?
2/40 anonim válasza:
A Fidesz buta birkaként tekint a népre, nem tőlük fog tanácsot kérni ilyen komoly ügyekben.
3/40 anonim válasza:
Mert Orbán tudja, hogy nem akarjuk.
4/40 anonim válasza:
És ki lenne az a bolond aki megszavazná?
5/40 anonim válasza:
Pécsi erőmű? Ukrán szerződés? Mit szívtál te?
6/40 anonim válasza:
És ilyen emberek szavazhatnak ...
7/40 anonim válasza:
PÉCSI atomerőmű??? UKRÁNOK??? Na pont az ilyenek miatt nem írnék ki én sem.
8/40 anonim válasza:
Hát Pécsen elég nehezen lenne atomerőmű, az tuti.. :D
és.. én is örülök h nem népszavazás kérdése..mellesleg mit fostok az atomenergiától?
A legtisztább E forrás, és a paksi az egyik legbiztonságosabb, nem értem mit vagyokt úgy ellene..
A megújuló még mindig drága sajnos, de az lenne a megoldás.
9/40 anonim válasza:
Én egy phuketit akarok a rákemberekkel!!
10/40 anonim válasza:
nekünk is lesz csernobilunk :) meg hát ez hadi fegyver is jó kis atombomba igaz hogy ott robban fel ahol van de azért van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!