Ha a Jobbik kormányra kerülne, mit csinálna a cigánysággal?
Hát ez a lehető legrosszabb volna. Tényleg ezt akarják?
Borsod megyei kisvárosban élek, döntően minden szomszédom a jobbikra akar/fog szavazni (pedig ez egy nagy társasház, szerintem vagy 30 szavazóképes lakik itt), és az a fő szempontjuk, hogy majd a jobbik megoldja a cigánykérdést.
# 3/4 Időpont ma 07:46
Nehogy azt hidd, hogy én a cigányokat sajnálom. Egyszerűen nem akarom azt, hogy az EU, vagy annak 1-2 erősebb tagországa megorroljon ránk a jövőben. Mert az "halálos" következményekkel járna a magyar társadalomra nézve.
"Egyszerűen nem akarom azt, hogy az EU, vagy annak 1-2 erősebb tagországa megorroljon ránk a jövőben."
Minket szinte mindenki utál. Aki meg nem, az csak kihasználni akarja az országot (ergó nekik is mindegy, lefölözik a hasznot aztán boldogok.)
Én is Borsod megyei vagyok, bár én a megyeszékhelyen élek és itt is rengeteg embertől hallom innen onnan hogy a Jobbikra fognak szavazni.(Mielőtt egy-két provokátor belém kötne, nem nem az avasi sarki talponállóban hallottam.)
A kérdésre válaszolva:Nyilván szigorítanának a törvényeken, és a büntetések hosszán.Igazuk is van végülis, megyek haza belém köt 1 cigány mert nem adok neki 2 szál cigit, erre ha megvédem magam még engem hurcolnának meg.Ha meg nem hurcolnának meg mert betudnám bizonyítani hogy önvédelem volt, akkor is járhatnék évekig tárgyalásra.(Ismerősömmel ugyanez van.)
Szóval kedves kérdező nem kell itt megijedni nem lesznek semmiféle internáló táborok, se Dunába lövés, egyszerűen csak azt akarják elérni hogy ne érje meg a cigányoknak bűnözni, és normálisan, becsületesen dolgozzanak mint ahogy kellene.
(Arról még nem is beszéltem hogy szerintem a családi pótlék rendszert is átalakítanák, hogy ne legyen megélhetési gyerekszülés.)
De igazából olvass bele a párt programjába, le van írva minden.
Magánvéleményem:
"...mit csinálna a cigánysággal?" - Semmit. Miért? Mert törvényileg nem tehet semmit, mert a kisebbségi jogok "őrangyalai" a sz*rt is kiperelik belőle a nemzetközi bíróságokon és egyéb "jogi" fórumokon. Erőszakkal meg megint nem megy semmire mert egyrészt jogtalan volna, másrészt ugyanazok a "jótétlelkek" kisírják, hogy beavatkozzon az EU vagy valamely nemzetközi szervezet...
# 7
"egyszerűen csak azt akarják elérni hogy ne érje meg a cigányoknak bűnözni"
De ezt hogyan tudják? Hogyan akarják elérni? Elárulom, csak azzal, hogy elkezdenek a köztörvényes bűncselekményekért járó büntetési tételekkel "játszadozni", nem fog menni. Azzal, ami a programjukban van, egyvalamit lehet elérni, azt, hogy a nagyságrendileg egymilliós cigányságból félmillió a börtönök állandó lakója lesz. Aztán ki fogja őket eltartani? A munkát biztosan nem veszik fel, nálunk radikálisabb jobboldali országokban sem tudják rákényszeríteni a börtönlakóra a munkafelvételt. Én fogom, meg te, az adónkból. Jó lesz ez így?
"De igazából olvass bele a párt programjába, le van írva minden."
Elolvastam a 2014-es programjukat, a címe "kimondjuk, megcsináljuk". A gazdasági részeitől a falat kapartam. Szintúgy a cigánykérdéses résztől. AZért is kérdeztem rá itt, hogy csak nekem szúr-e szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!