2018-ban kipróbálnátok a MOMA-t?
Aki nem ismerné, Bokros Lajos pártja: moma.hu
Nagyszerűen leírja a program menüben az eddig történteket, pontosan ahogy én is látom: Mszp lufigazdaság hitelből, fidesz meg folytatja tovább de közben 100 adóval, és demokrácia megszüntetésével.
Jelenleg azt kéri a párt, hogy az összefogásra szavazzuk, mert máshogy nem tudjuk leváltani a fideszt, hála a "demokratikus" választási törvényüknek. Majd ezután 18-ban szerintem indulni fognak, aminek én örülök. Ők csökkentették anno az államadósságot is, ők rántották ki az országot a csődközelségből, de ez mind le van írva a program menüben, meg hát én emlékszem is rá.
Nagyon szeretnék már végre egy SZABAD PIACOT támogató kapitalista szavazni, eddig nem igazán adták meg az esélyt, legalábbis aminek értelme is van. Sajnos az összefogásra kell szavazni orbán miatt, de utána remélhetőleg esélye lesz a többieknek is.
Ti szavaznátok 18-ban, ha indulna?
Én már idén is, de hát nem indulnak.
Alapvetően csupán azért, mert jelenleg ők az egyetlen párt, amelyik nem komcsi gazdaságpolitikával kampányol.
Igen, jelenleg is ők a legszimpatikusabbak számomra.
Lehet, hogy nagyon a gazdasági fejlődés áll számukra a középpontban, de a problémák túlnyomó többségét enélkül (illetve az így megjelenő plussz erőforrások nélkül) nem lehet megoldani.
12-es: Ma is azért dobták ki a zászlójukat....
Gyűlölködésre nem lehet alapozni egy országot, épp az megy most is. Mellesleg eléggé komcsis a gazdasági elképzelésük.
Szabad piac ellen lennének ők is. És anélkül egy kapitalizmus nem működik, amint látjátok 24 éve.
azzal egyetértek hogy gagyi az új plakátjuk.
még így is messzemenően a legkevésbé emberetelenebb és szakmaiatlan a moma a többi párthoz hasonlítva.
mszp-fidesz leszerepelt, az lmp nem cisnál semmit, a jobbik neonáci, liberálisok megint inaktívak, együtt2014 egy átmeneti maszlag (szoborborogatós himnuszrappelős bohóckodás és társai), a többi párt meg sehol nincs.
a moma az egyetlen párt amiben van szakértelem, nem gyűlölködő és színvonaltalan, van mondanivalója és terve, mégis kimondja a valóságot. de a legújabb plakát kezd populistába átmenni, ez a címszavas dobálózás nem a moma szavazók igénye.
sajnos tényleg az összefogás2014re kell szavazni, mert ha nem, akkor marad a fidesz, ami még a baloldalnál is rosszabb. ők is lopni fognak csak remélhetőleg nem annyit, mint a fidesz.
de szerintem enen kaz országnak már úgyis mindegy, itt nincs jövő. majd ha éhenhalnak a dolgozó emberek, kíváncsi vagyok kin fognak élősködni a politikusok.
Nézd meg, hogy az 1994-es MSZP gazdaságilag mennyire jobbos volt (4. kép), majd elcsúszott balra, ahogy a Fidesz is (5. kép).
Pártot Bokros tényleg gyakran vált, de idológiailag konzekvens. Mikor az MSZP a szabad piac irányába húzott, akkor miniszter volt náluk, amikor már csak az MDF képviselte ezt az irányt, át ment hozzújuk, miután ez is megszűnt, ugyanúgy ezen az úton haladt tovább.
Egyéni program, konkrét megvalósítható csapásirányok vannak és a szemléletmód is elég közel áll hozzá. Van néhány részletkérdés, de a többihez képest ennyi alkalmazkodás még bőven belefér.
Csak ne dörgölőzött volna még ha csak egyszer is a baloldali összeboruláshoz, mert ha igaz a személyes prejudikációm, akkor már gyújtósnak se jók az elképzelései, mert semmit nem látunk belőle vissza, ha ekörül a brancs körül ólálkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!