Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 2018-ban kipróbálnátok a MOMA-t?

2018-ban kipróbálnátok a MOMA-t?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné, Bokros Lajos pártja: moma.hu

Nagyszerűen leírja a program menüben az eddig történteket, pontosan ahogy én is látom: Mszp lufigazdaság hitelből, fidesz meg folytatja tovább de közben 100 adóval, és demokrácia megszüntetésével.

Jelenleg azt kéri a párt, hogy az összefogásra szavazzuk, mert máshogy nem tudjuk leváltani a fideszt, hála a "demokratikus" választási törvényüknek. Majd ezután 18-ban szerintem indulni fognak, aminek én örülök. Ők csökkentették anno az államadósságot is, ők rántották ki az országot a csődközelségből, de ez mind le van írva a program menüben, meg hát én emlékszem is rá.

Nagyon szeretnék már végre egy SZABAD PIACOT támogató kapitalista szavazni, eddig nem igazán adták meg az esélyt, legalábbis aminek értelme is van. Sajnos az összefogásra kell szavazni orbán miatt, de utána remélhetőleg esélye lesz a többieknek is.

Ti szavaznátok 18-ban, ha indulna?

2014. febr. 13. 21:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
2014. febr. 13. 21:18
 2/27 A kérdező kommentje:
Indokolnád?
2014. febr. 13. 21:18
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
Bokrosnak csak a gazdaság számít. Egyáltalán nem humános. Úgy hogy nem szavaznék rájuk
2014. febr. 13. 21:25
 4/27 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted? Elvileg ír a jogrend visszaállításáról is, tehát a mai helyzetnél nagyobb rabszolgaság nem hinném, hogy lenne.

Ha a gazdaság jó, akkor szerintem sok problémát megold vele együtt. Gondoljunk például a a megélhetési bűnözésre.

2014. febr. 13. 21:28
 5/27 anonim ***** válasza:
48%
Persze értem jobb lenne a közbiztonság,de szar lenne ha csökkentené a fizetéseket plusz megemelné az adókat és az áfát.
2014. febr. 13. 21:30
 6/27 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy ezzel kezdené. Áfát már így se lehet hova, mellesleg 2 kulcsos áfáról ír, ami nem feltétlen rossz, ha a jól osztja ki. Adóemelést se hinném, hogy kapnánk, maximum átalakítást. Fidesz ezt már eléggé eltúlozta.

Szabad tudni, te kiben látod az ország felemelkedését?

2014. febr. 13. 21:35
 7/27 anonim ***** válasza:
44%
Bízok a jobbikban.
2014. febr. 13. 21:38
 8/27 anonim ***** válasza:

"Indokolnád?"

Mert nem annyira szimpatikus, és nem csak gazdasággal kapcsolatos bajok vannak az országban, attól függetlenül, hogy egy stabilabb gazdaságra jobban lehetne alapozni.

Nyilván nem lenne hátrány egy jó gazdasági szakit is kormányban látni (nem pont a Bokrost), de önmagában szerintem nem elég.

Szerintem egy miniszter ne csak közgazdászként, üzletemberként tekintsen az országra!

2014. febr. 13. 21:42
 9/27 A kérdező kommentje:
Azt ugye tudod, hogy az egyenlő a 400ft-os euróval, meg az EU-ból való kilépéssel, meg annak következményeivel? Mi nem vagyunk egy Anglia, hogy ezt megtehessük.
2014. febr. 13. 21:43
 10/27 A kérdező kommentje:
ez a 7-esnek ment.
2014. febr. 13. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!