Mikor lesz szerintetek újra MSZP-kormány? 2014? 2018? 2022?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 18:46
1/23 anonim válasza:
Bízom benne, hogy még nagyon sokáig nem! Legalábbis ameddig ez a söpredék vezeti az MSZP-t addig semmiképp se! Dátumokba nem bocsátkoznék...
4/23 anonim válasza:
Legkorábban 2018. Bár én jobban örülnék, ha egy új, baloldali párt jutna kormányra, az MSZP pedig eltűnne.
5/23 anonim válasza:
Sosem lesz! Inkább Fidesz-MSZP koalíció jut hatalomra, annak nagyobb esélye van.
6/23 anonim válasza:
valószínűleg soha, ami nem is baj. de remélem a fidesz is már csak 4 évig nyúz.
7/23 anonim válasza:
Remélem,nem lesz,miért,várod?
Mondjuk,én egyiktől sem vagyok elragadtatva!
8/23 anonim válasza:
Én is azt szeretném,hogy egy tiszta lehetőleg radikális baloldal ülne a parlamentben és nem ez a gerinctelen mocskos privatizáló mszp.Később még az is elképzelhető lenne hogy a két radikális párt koalíciót kötne és akkor talán rend lenne az országban.
9/23 anonim válasza:
ma 19:18
Ja mondjuk egy Jobbik-Munkáspárt koalíciót megnéznék mit csinálnának az országgal. xD
10/23 anonim válasza:
A Fidesz 70%-nak 4 évet adok, de szerintem 2014-ben még nem lesz akkora tábora az MSZP-nek, hogy kormányt alakíthasson (főleg, amíg Gyurcsány a fejesek közt van, úgy tűnik, sokan elfelejtették 2006 októberét), max erősebb ellenzék lesz. Legkorában 2018-ra állít maga mögé a hazuságaival elég idióta birkát.
A poén az, hogy most MSZP csinálja ugyanazt, amit anno a FIDESZ (kivonulás, nagygyűlések, népszavazások). Ennyire vak mindenki, hogy nem veszi észre, hogy egyik sem jobb a másiknál? Persze nem is rosszabb, mindkettő lop, csal, hazudik, csak máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!