Ha ennyien utálják a fideszt, akkor miért fog mégis nyerni a többség szerint?
Figyelt kérdés
Én is utálom az mszpvel együtt és nem is kívánok egyikre sem szavazni..Ha mindenkinek ez a véleménye, akkor mégis, hogyan nyerhet a fidesz? ..és miért vizionálja ezt a nagy többség?2014. febr. 2. 18:27
21/24 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as..állításod nem tudom mire alapozod. Szerintem szövegértelmezési problémáid súlyosak.
2014. febr. 3. 15:01
22/24 A kérdező kommentje:
Mint mint többször leírtam, nem vagyok fideszes, de ha választanom kellene a libsi barátaid ( márpedig kell ) és a bakancsos maradona között, utóbbit választanám. Az mszp-t ugyanis semmilyen formában nem akarom a hatalom közelében látni. Sem libajnaival, sem nélküle. Úgy gondolom, hogy azok, akik az mszp ellen fognak szavazni, többen vannak, mint, akik a fidesz ellen. Úgy gondolom, elég reálisan látom a helyzetet. És nem tartom azt sem kizártnak, hogy az mszpt még a jobbik is megelőzi.. Neked is ébresztő.
2014. febr. 3. 15:08
23/24 anonim válasza:
A Jobbik miért olyan gáz? Nem nagyon ismerem a pártokat. :D
24/24 anonim válasza:
tegnap 19:47
Olvass vissza. Itt a gyakorin, vagy más fórumokon is. Számtalanszor kitárgyaltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!