Miert van az, hogy az interneten mindenki Orbant szidja, de megis a többseg öt szavazza meg?
Ez egy nagy ....
Letiltanának.
Nincs rá szó.
A kérdés maga is egy ....
Azért az a többség általi megszavazás már régen volt.
Igazából két része van a válasznak. Egyrészt akinek kritikus véleménye van sokkal nagyobb az esélye, hogy ezt elmondja egy olyan felületen, ahol nyugodtan megteheti.
Másrészt te még sosem találkoztál Fidesz bér... izé pártoló kommentjével?
De ezt akkor sem ertem...Az utcan is nyugottan kimondhatja amit gondol, nem kell sunyi modon az interneten irogatni. Nem a kommunizmusban vagyunk ahol nem mondhattad azt amit gondoltal...
Regen en se szerettem Orbant, söt...De rajöttem,hogy a kommunizmus ota nem volt ilyen jo miniszterelnökünk, vagy nincs igazam ?
Nem azért mondom mert jobboldal, de a jobbikon kívül eddig kb mindenki felsült. (igaz a jobbik még nem volt kormánypárt).
Ha a jobbik lenne akkor vagy kiderülne hogy ők se különbek, vagy az hogy jók (ez az esély MINDEN pártnál megvolt.... )
"Miert van az, hogy az interneten mindenki Orbant szidja, de megis a többseg öt szavazza meg?"
A sok kutya csak ugat, de nem harap.
Mégis kit szídnának, ha bekrepált az életük?
Kádárt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!