Miert van az, hogy az interneten mindenki Orbant szidja, de megis a többseg öt szavazza meg?
Figyelt kérdés
En valahogy nem ertem az egesz orszagot, a neten mindenki csak Orbant kritizalja, de a valasztasoknal egyertelmü,hogy ö a legjobb...2013. aug. 19. 08:03
12/14 anonim válasza:
Az az igazság, hogy én IRL sem találkoztam sok emberrel, aki Orbánt dicsérte volna. A kétharmad előtt sem.
13/14 PHP de kóder! válasza:
szocik panaszkodnak... fel se tudják fogni, hogy milyen mély válságban van európa és az ország ... Ehhez kell némi intelligencia!
Hat bizony orbannak es csurhejenek sikerult a csodbe taszajtania az orszagot
van benne valami baj, amikor egy fideszes zombi beszel intelligenciarol
14/14 anonim válasza:
Végtelenül egyszerű a válasz: az internetes közösségben a társadalom nagyon nem egyenlő arányban van jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!