Miért van az, hogy annak ellenére, hogy Orbán tönkreteszi ezt az országot, és 60 éve nem voltak olyan rosszak az ország mutatói, mint e 4 évben, ennek ellenére mégis ennyi Fidesz fanatikus van?
Mesterházynak 120ezer lájkja van, míg Orbánnak 208ezer... A különbség egyre csökken, ráadásul azt se felejtsük el, hogy Orbánt már több, mint 20 éve ismerjük, míg Mesterházyt nem olyan régóta, és ugye facebookos oldala is jóval később lett Mesterházynak, mint Orbánnak...
Na meg arról se felejtkezzünk meg, hogy nem csak Mesterházynak vannak szimpatizánsai, hanem Gyurcsánynak, Bajnainak, Fodornak is...
Kedves kétségbeesett kérdező!
A hozzászólásaidat ajánlanám visszaolvasni, a mélységes butaságodról meg lehet bizonyosodni , ha visszaolvassák, független attól hogy "diplomás" vagy , vagy nem.
Te haragszol a fideszre, és a szavazóira, és itt akarod kiélni magad rajtuk. Sajnos a birka emberek közé te tartozol, ugyanis az MSZP szavazók nagy részét a csövesek, és a c....k , és a megvezethető három általánost járt rokkantnyugdíjasok, notórius munkanélküliek, és vörös plakettes protkós nyugdíjasok és régi "kisz" érdekeltek tartoznak. Te nem az mszp-t szereted, hanem haragszol a fideszre. És miért? Gondolom azért, mert tükörbe néztél és pattanásos pubertás fejed, és kocka életstílusod okán előjött megkeseredés miatt Orbán Viktort hibáztatod. Megnyugtatlak, Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt se lennél több, mint egy nagyszájú pattanásos net-huszár. :)
Attól, hogy kiírok egy kérdést ide, még nem vagyok kocka... Egyébként ha a tükörbe nézek, egy kifejezetten jóképű, jó alakú srácot látok, 17 éve sportolok... De nem is erről van szó itt...
Abban igazad van, hogy utálom a fideszt, és szerencsére rengeteg ember így gondolkozik még rajtam kívül... A Fidesz pedig fél a baloldaltól, mint a tűztől... Ha nem félnének, nem foglalkoznának ennyit velük...
3 osztályt végzett rokkant nyugdíjasok?
Írtam már korábban, ismerek olyan embert, aki közel 30 évig középvezető volt egy nagyvállalatnál, ez idő alatt, mivel magas fizetése volt, kb 3x annyi adót fizetett be, mint egy átlag keresetű ember egész élete során... De mivel állapota miatt semmilyen munkát nem vállalhat, kerülnie kell mindenféle stresszhelyzetet is, ezért havi 50ezer ft-ot kap az államtól. Ha pedig elmenne dolgozni, egyből megvonnák tőle még ezt is, arról nem is beszélve, hogy belehajszolná magát a halálba... Arról nem is beszélve, hogy hány embert tettek tönkre a trafikmutyikkal, és egyéb intézkedésekkel...
Rájöttem hogy mi is vagy valójában kedves kérdező:
Egy proli, amelynek jelentését az egyik fórumtársam frappánsan ki is fejtett:
"A proli amellett,hogy primitív,igénytelen,gusztustalan,egy ravasz,jellemtelen,érzéketlen,2 Ft-otnem érő,undorító tahó senki.Faragatlansága miatt teljesen alkalmatlan szinte mindenre.A proli izzadtság,szeszesital,és bagószagú.Zabál a villamoson,iszik a buszon,ugat a mobilján mindenki előtt.Viselkedni nem tud.Teljesen meg van győződve arról,hogy ő az Ász,közben csak egy leköpnivaló senki.
A Ratkókorszak,és a szocrendszer által kitermelt gennyláda,akinek mindig az aktuális Miniszterelnök szemét,mert nem három forint egykiló kenyér.
Csúcsszuper lenne a normális társadalom élete nélkülük."
Kérdező, te tényleg gyoggyant vagy :D Nem a Fideszre fogok szavazni, de te egy alpári segghlye hisztis kis pi cs a vagy :D Meglátjuk átlépi-e egyáltalán az imádott Szrházyd a 20%-ot, mert kétlem :D
A lájkok számáról: politikusokat majdnem kizárólag csak idősek lájkolnak. 20 éves vagyok, az ismerőseim 90%-a fiatal. Na nézzük a lájkokat, ha olyan sokat számítanak. Szrházyt 3 ismerősöm lájkolta, az egyik jobbikos, ő fogalmam sincs miért, a másik az egyetemi csoporttársam, a harmadik meg egyik haverom apja, aki már rég elmúlt 50. Orbánt 8 ismerősöm lájkolta, mind gimis évfolyamtársam vagy egyetemi ismerősöm. Vonát 11 ismerősöm lájkolta, szintén mind fiatal. Na most nézzük a pártokat.
MSZP: 1 ember, 13 éves....
Fidesz: 2 volt évfolyamtársam
Jobbik: 12 ismerősöm.
Ebből látszik, hogy a fiatalok pártja a Jobbik egyértelműen. De ha nekem nem hiszel: [link]
Nem is értem miért vitatkozok ilyen idiótákkal... :D
Na részemről lezárva az ügy... Amúgy annak csak örülök, ha a Jobbikra szavazol, mert legalább nem a fideszre, a szavazatod ugyan elveszik, mivel ők a győzelemre esélytelenek, de legalább megint bejuthatnak a Parlamentbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!