Miért van az, hogy annak ellenére, hogy Orbán tönkreteszi ezt az országot, és 60 éve nem voltak olyan rosszak az ország mutatói, mint e 4 évben, ennek ellenére mégis ennyi Fidesz fanatikus van?
"" Mondom ezt úgy, hogy közgazdasági végzettségem van""
Én pedig a pápa vagyok!
"" A vezetők csak a pénztárcájukkal törődnek + a magyar népben egyre több a hülyék aránya. Ez egyáltalán nem egy nyerő kombináció.""
Ha te közgazdász lennél nem írnál ennyi marhaságot!
""egyre több a hülyék aránya.""
Így igaz! Veled együtt tovább nőt az arány.
Kedves kérdező üzenném nagy vezéred szavait:
" Ha nem tetszik, el lehet innen menni"
Veled is csak többen vagyunk, te vagy a szó szerinti fogyasztó társadalom, aki nem akar semmit a közösbe tenni, de két pofával akarja habzsolni azt amit a közösség összedobott.
Nem az mszp, hanem az ilyen beállítottságú emberek sodorták az országunkat abba a helyzetbe amiben van. Ilyen emberek váltak nagy mszp szavazóvá...
Kedves 29# "kommentelő":
A helyesírásod mindent elárul arról hogy a szavazó nép mely rétegéhez tartozol, épp ezért tökéletesen megértem az álláspontodat.
Szerintem meg pint, hogy a tudatlan, buta, vallásos emberek szavaznak a Fideszre...
Lehet, hogy a baloldal támogatja a multikat, de rengeteg ember van, akik ezáltal munkához jutnak!
És egyébként meg azért nem mentem el eddig ebből az országból, mert amikor ez a mocskos kormány hatalomra került, 17 éves voltam... És bízok benne, hogy újra a baloldal kerül hatalomra!
"Szerintem meg pint, hogy a tudatlan, buta, vallásos emberek szavaznak a Fideszre... "
Ja persze. Nyilván. Akkor hadd általánosítsak már én is egy rohadt nagyot: megfigyeléseim szerint erre a baloldali összefosásra 2 féle ember szavaz: A) nincs hátra az életéből 10 évnél több B) Alig telt el az életéből 10 évnél több... mondjuk a B kategória hála égnek csak neten tudja jártatni a pofáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!