Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy annak...

Miért van az, hogy annak ellenére, hogy Orbán tönkreteszi ezt az országot, és 60 éve nem voltak olyan rosszak az ország mutatói, mint e 4 évben, ennek ellenére mégis ennyi Fidesz fanatikus van?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem is pocsék a Fidesz és a rezsicsökkentés (is) csak egy átverés. Mondom ezt úgy, hogy közgazdasági végzettségem van. Azt soktam javasolni, hogy aki teheti, az hagyja itt az országot, amíg fiatal. Itt jövő nincs. A vezetők csak a pénztárcájukkal törődnek + a magyar népben egyre több a hülyék aránya. Ez egyáltalán nem egy nyerő kombináció.
2014. jan. 25. 17:24
 32/82 anonim ***** válasza:
56%

"" Mondom ezt úgy, hogy közgazdasági végzettségem van""

Én pedig a pápa vagyok!

2014. jan. 25. 23:27
 33/82 anonim ***** válasza:
56%

"" A vezetők csak a pénztárcájukkal törődnek + a magyar népben egyre több a hülyék aránya. Ez egyáltalán nem egy nyerő kombináció.""

Ha te közgazdász lennél nem írnál ennyi marhaságot!

""egyre több a hülyék aránya.""

Így igaz! Veled együtt tovább nőt az arány.

2014. jan. 25. 23:31
 34/82 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező te vagy az 523. baloldali fanatikus aki azt írja hogy elmegy az országból ha a fidesz nyer. De még egyikőtök se írt ide azzal hogy elegem van elmentem .És legközelebb Berlinből írogatna. Már leírtam egyszer azt hogy a fidesz 4 éve kormányoz lett volna lehetőséged elmenni ha akarsz. Még is itt vagy. Ez csak a szokásos duma tőletek. Ha ennyire s.ar itt akkor mire vársz menny nem fog senki hiányolni. De neked is csak a szád nagy.
2014. jan. 26. 10:36
 35/82 anonim ***** válasza:
37%
Kedves kérdező: Téged óriásplakátok és kampányreklámok által butít az mszp. Semmi politikai terv, semmi cél, csak a sz.r dobálása, köszönjük mszp :)
2014. jan. 27. 09:04
 36/82 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező üzenném nagy vezéred szavait:

" Ha nem tetszik, el lehet innen menni"

Veled is csak többen vagyunk, te vagy a szó szerinti fogyasztó társadalom, aki nem akar semmit a közösbe tenni, de két pofával akarja habzsolni azt amit a közösség összedobott.

Nem az mszp, hanem az ilyen beállítottságú emberek sodorták az országunkat abba a helyzetbe amiben van. Ilyen emberek váltak nagy mszp szavazóvá...

2014. jan. 27. 09:11
 37/82 anonim ***** válasza:

Kedves 29# "kommentelő":

A helyesírásod mindent elárul arról hogy a szavazó nép mely rétegéhez tartozol, épp ezért tökéletesen megértem az álláspontodat.

2014. jan. 27. 09:17
 38/82 A kérdező kommentje:

Szerintem meg pint, hogy a tudatlan, buta, vallásos emberek szavaznak a Fideszre...

Lehet, hogy a baloldal támogatja a multikat, de rengeteg ember van, akik ezáltal munkához jutnak!

És egyébként meg azért nem mentem el eddig ebből az országból, mert amikor ez a mocskos kormány hatalomra került, 17 éves voltam... És bízok benne, hogy újra a baloldal kerül hatalomra!

2014. jan. 27. 16:32
 39/82 A kérdező kommentje:
pont*
2014. jan. 27. 16:32
 40/82 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem meg pint, hogy a tudatlan, buta, vallásos emberek szavaznak a Fideszre... "

Ja persze. Nyilván. Akkor hadd általánosítsak már én is egy rohadt nagyot: megfigyeléseim szerint erre a baloldali összefosásra 2 féle ember szavaz: A) nincs hátra az életéből 10 évnél több B) Alig telt el az életéből 10 évnél több... mondjuk a B kategória hála égnek csak neten tudja jártatni a pofáját.

2014. jan. 27. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!