Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy annak...

Miért van az, hogy annak ellenére, hogy Orbán tönkreteszi ezt az országot, és 60 éve nem voltak olyan rosszak az ország mutatói, mint e 4 évben, ennek ellenére mégis ennyi Fidesz fanatikus van?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, ez olyan unalmas már.... Mióta Fidesz kormány van, folyamatosan megy a rizsa, hogy na MOST lesz államcsőd... na, jó, nem most, HOLNAP...után... se. Na, de DIKTATÚRA! Lesz... most... majd... jövőre... után... se. Egyszerűen a baloldal olyan mértékben kiherélte magát, hogy a Fidesz propaganda részlegének nincs is dolga. Annyit hangoztatják folyamatosan azt, hogy ők a DEMOKRATIKUS baloldal, hogy már herótom van tőle. Semmi másból nem áll a programjuk, csak hogy ők a demokraták. Őket biztosan meglepetésként éri az a hír, hogy ma Magyarországon nincs olyan párt, ami ne lenne demokratikus. Ha meghallom ezt a jelzőt, hogy demokratikus, egyből tudom, hogy most valami nagyon rossz baloldali párt hlyesége fog következni (értsd: nem a baloldallal van a problémám, hanem a mostan, ezerszer lejáratódott baloldali pártokkal). Eddig nem akartam a Fideszre szavazni, de miután a baloldal végighisztizte az elmúlt pár hónapot... esküszöm, Fidesz szavazót csinálnak belőlem.
2014. jan. 25. 15:29
 12/82 anonim ***** válasza:
80%

1 nem veszünk fel annyit.

2. még az oroszok se tudnak egyszerre ennyi pénz ide adni, de felesleges mivel 10-15 év alatt épül meg egy erőmű. Így évente kb300 milliárd jut, ami a gdp 1% felel meg. Ha legalább ennyivel bővül minden évben a gazdaság, akkor nem fog nőni az adósság se..

2014. jan. 25. 15:33
 13/82 anonim ***** válasza:
87%

Sok baloldali ismerősöm fog a fideszre szavazni, nekik már a rezsi csökkentés is elég volt.. Belátták, hogy baj van Európában és inkább várnak.

Én nem akarom őket meggyőzni az ellenkezőjéről, mert nekem is sokat jelent az a pár ezer havonta, de most már tudom, hogy miért szavaztak eddig az mszp-re.

2014. jan. 25. 15:39
 14/82 A kérdező kommentje:

Gratulálok azoknak akik a Fideszre szavaznak!

Egy biztos... Ha megint a Fidesz nyer, én elmegyek ebből az országból!

És nem érdekelnek a gyalázkodó kommentek, se az üzenetek

2014. jan. 25. 15:43
 15/82 anonim ***** válasza:
80%

mi az, h olyan rosszak az ország adatai???

-a ktsvetési hiány 3 éve 3% alatti, meg is szüntette az EU a túlzott deficit eljárást

-az infláció történelmi mélyponton

- a gazdasági növekedés 2%, pár éve a szocik idejében volt -6.5% is

- foglalkoztatás is növekedett, 2013 szept-nov között előző évhez képest 87 ezerrel

2014. jan. 25. 15:44
 16/82 anonim ***** válasza:
82%

Én megértelek, hogy lelépsz.

De szerintem bárki kerülne hatalomra Magyarországon, úgyis olyan maradna a helyzet, hogy csak elhúzni érdemes innen.

Az MSZP is ilyen volt, nem véletlenül lett 2/3-a a Fidesznek.

2014. jan. 25. 15:45
 17/82 anonim ***** válasza:
14%
REZSICSÖKKENTÉS!
2014. jan. 25. 15:47
 18/82 A kérdező kommentje:

17-es, vedd már figyelembe azt, amikor ilyeneket írsz, hogy a Forint folyamatosan gyengül! Miről beszélsz? :)

Új munkalehetőségek? Persze! Lehet menni közmunkásnak havi 40ért? Gratulálok! Megdolgozhatnak azért a pénzért, amir korábban segélyként kaptak, mivel nem kaptak munkát...

Adtak a ...nak egy pofont! :)

2014. jan. 25. 15:49
 19/82 anonim ***** válasza:
89%
a forint leértékelődése az exportnak kedvez. ha bővül az export, növekedhet a gazdaság, és jelen pillanatban ez a legfontosabb. pofon egyszerű
2014. jan. 25. 15:50
 20/82 anonim ***** válasza:
86%
de egyébként, hadd kérdezzek vissza. szted azért rosszak a gazdasági mutatók, mert gyenge a forint?
2014. jan. 25. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!