Miért van az, hogy annak ellenére, hogy Orbán tönkreteszi ezt az országot, és 60 éve nem voltak olyan rosszak az ország mutatói, mint e 4 évben, ennek ellenére mégis ennyi Fidesz fanatikus van?
Idefigyelj te égogérő marha -Állítólag dilomás vagy -Legyél bár elöl-hárul Dr. Úgyis lehet hülye,söt nagyon hülye valaki ha idegen területre téved. Szakmát tanulóknak mondogatják a tanitók: azért még a szakikkal még nem kell vitatkozni,mert a gyakorlat is számít. Sokat!! Túl merészek a megállapításaid,pedig még a tolyáshéj a valagadon van.
Nem mindog elég a politikai tudás... még a politikában sem árt az élettapasztalat. Jó példa erre aminiszterelnök jelölt lrgutóbbi nagy hazudása. Kár hogy nem hallgattad a ma déli híreket,még Szili Kstalin is úgy értette a bekiabálást,mint mindenki más. Lahet hogy nagyon gyűlölöd a mostani kormányt,te tudod miért,vagy csak gyűlölöd mert gyűlölni akarod. Ezt te tudod. Tőlem,és minden más őszinte embertől csak egyet kell megtanulnod: "Könnyebb utolérni a hazug ambert,mint a sánta kutyát." Tehát ne hazdozz.
Lehetnék, de nem vagyok! :)
De nem tudom mit erőlködsz... Menj el áprilisban szavazni, szavazz az imádott vezéredre, aztán meglátjuk mi lesz...
Kedves Bíró Miklós!
Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna! Aki a tojáshéj szót "ly"-nal írja, vagyis még egy ilyen egyszerű szót sem tud helyesen leírni, az ne szövegeljen itt nekem élettapasztalatról. Innentől kezdve nem is reagálnék a hozzászólásaidra... Ajánlom figyelmedbe a Magyar Helyesírási Szótárt!
Egyébként még annyit, hogy ugyan nem tudom, hogy mit kiabáltak be hétvégén, de a te szeretett vezéred pártjában is van egy ember, akiről azonban nem manipulált hangfelvétel is készült, amint kötelet emleget... :)
És ezt konkrétan miből szűröd le?
Azért, mert nem bégetek a nyájatokkal?
Egyébként meg a kérdés nem provokáció... Komolyan kíváncsi lettem volna a válaszra, de úgy látom senki se tudja megmagyarázni ezt a jelenséget...
""És egyébként meg van rálátásom a dolgokra""
Neked annyi rálátásod van a dolgokra mint csecsemőnek az atomfizikára.
"És ezt konkrétan miből szűröd le? "
Abból szűröm le, hogy viszonylag fiatalként képes vagy a nyuggerek idióta pártjára szavazni. Arra a pártra, ami fizetőssé tette volna a felsőoktatást és az orvosi ellátást. Ettől csak egy népszavazás mentett meg minket. Erre azért csak emlékszel.
Ilyenek vagytok ti fideszesek... Foggal-körömmel ragaszkodtok Orbánhoz...
Aki meg azt mondja, hogy nincs rálátásom a dolgokra, az megindokolhatná, hogy miért gondolja ezt...
És igen, úgy gondolom, hogy április 6.-án nagyot fogtok koppanni... Majd a vereség után megint megy szeretett vezéretek Bécsbe kezeltetni magát a depressziójával... Remélem az ilyen emberek, mint pl Bíró Miklós, mentek utána és ott is maradtok vele örökre...
Nyugdíjasok pártja? :)
Ez is egy akkora ökörség... Van egy rossz hírem... Orbán népszerűsége stagnál, sőt, inkább esik vissza, míg Mesterházy népszerűsége folyamatosan növekszik... Épp azt néztem, hogy Mesterházy lájkjai 35ezret ugrottak az elmúlt hónapban, míg Orbáné kb 8ezret... És ugye abban egyetértünk, hogy a facebookot nagy százalékban a fiatalabb generáció használja...
Lehet, hogy a baloldalnak nincs akkora hangja, mint a fidesznek, de sokan vagyunk... És szépen csendben, váratlanul, az előzetes jóslásokra fittyet hányva leváltjuk a kormányt...
Emlékszem, 2002-ben is óriási fidesz előny volt beharangozva, majd volt koppanás, amikor az MSZP győzött! Asszem ezek után került szeretett vezíretek Bécsbe, hogy kezeljék a depresszióját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!