Ha ez lesz az MSZP kampánya a stadion meg az atomerőmű építése akkor ez igen silány kampánya lesz vagy van más is ki, hogy gondolja?
Ugye nem akartad észrevenni,hogy nem a sörözésről van szó,hanem ha bolond vagy akkor menj egyedül.
Mégiscsak nagy bolond az aki attól vár jó utat,aki nagy kátyúba vitte a szekeret. vagyis akik az 5 Gonoszra szavaznak.
Az viszi az országot rossz irányba aki felvállalja a szerencsétlenül jártak baját,amit mások okoztak nekik felelőtlenségükkel..?! - vörös iszap károsultjainak megsegítése. - Gondolod,hogy az mszp korm.is olyan aktívan segített volna rajtuk,mint a mostaniak tették...?!
Gondolod,hogy segített volna a devizahiteleseken,akik a bajt tudatosan okozták...?!
Nem szeretek sokat írni,,de ha még maradt benned őszinte gondolat,nem is kell,hiszen talán itt élsz te is
Sokan,és én is azért szavaztunk a FIDESZ-...-re,mert az előző nagyon gyűlöletes volt.
Nem hivatkozok különböző hírcsatornákra,csupán az 5 gonosz szavaira... Különösképpen Bajnaiéra Az általuk elkövetett aljasságukat,mint sarat dobálják a mostani kormányra. amikor ekkora hazugságokat hallok tőlük,kinyílik a zsebemben a bicska,pedig nincs is benne.
Már arra gondoltam,ha ezeket visszahozzák a szavazók,megátkozom az országot,pedig szeretem.
Aztán gondoltam: semmi szükség rá,megteszik helyettem ezt a nagy rosszat,elkövetőik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!