Szerintetek 2014-ben ki nyer?
Figyelt kérdés
Szerintetek a FIDESZ fog nyerni??? Volt értelme a koalíciónak??? Ki a legesélyesebb és Orbán Viktor fog indulni???2014. jan. 16. 19:36
1/8 anonim válasza:
Nem tűnt még fel, hogy naponta van 6 ilyen kérdés?
Amúgy a Fidesz nyer majd toronymagasan.
Esélyesek lennének ellene a baloldali szövetségesek és a Jobbik, de mindkettő olyan hihetetlen módon béna, hogy az már egészen rendkívüli.
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok retekklubbos jós így nem tudom, de nagy az esély rá, hogy marad a jelenlegi.
4/8 anonim válasza:
Nézzd vissza a kérdéseket b*zd meg!!!!!!!!!!!!!
Ha arra vagy kiváncsi, hogy 2014-ben kinyer szerintünk, nem lenne értelmesebb dolog közvélemény kutatásokat megnézni, ahol talán nem 10 ember véleménye van, mint itt a GYK-n?????!!!!!!!
5/8 anonim válasza:
Ha visszajönnének a gonoszok akik 8 évig voltak,talán még sírnék is...s, aztán ha már kisírtam magam megnyugodnék abban az igaz látásban: Ha nálunk oly sok a szellemben és jóérzésben ily ennyire alultáplált ember akkor ez a nép megérdemli azt a rossz sorsot ami rá vár.
6/8 Galamb András válasza:
Akik Bajnai mellett felsorakoztak azokkal mi lesz merre tovább. Bajnai magukra hagyta őket? Ezek a is szavazok akik Gyurcsány ellen alakultak meg.
7/8 anonim válasza:
Természetesen a Jobbik. Vagy te tudsz más esélyest is megnevezni?
8/8 anonim válasza:
"de nagy az esély rá, hogy marad a jelenlegi."
Ha annyira nagy számnak a tartod a nullát akkor te mindig mínuszokban gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!