Kedves 61-es, neutrális, becsapott generáció megkínlódott tagja! Hogy hány órakor írok, az az én dolgom. Én nem gyűlölködtem, csak kijavítottam a helyesírását annak, aki gyűlölködött. De az nem én voltam.
További szép hosszú életet Neked!
Csak a tudatlan alaposan átmosott agyú és liberális "emberek" használják a Jobbikra a náci szót. Vagy esetleg a tanárnéni még a régi rendszerben nőtt fel. A Jobbik annyira náci, mint Izrael államfője. Tájékozatlan emberek akik meg életükben nem olvasták a Jobbik programját, nácizzanak csak.. Ezzel önmagukat és társaikat minősítik. Tessék könyvet olvasni, és nem a tv előtt butulni kedves zombi társadalom.
(Egy húsz éves lány, akire nem hatott a média ellenpropagandája) :))
Azt hiszem nem leszek öngyilkos, mert Tv2-n szocializálódott emberek lepontoztak.
Pedig nyugodtan leállhatnál vitázni, tudom kellemetlen belátni, hogy 20 évesen valaki érettebben gondolkozik, mint te :)
Hajrá Jobbik :)
43-as, bocsánat, hogy merek valamit kérdezni... a történelemtanárom negyven éves, felételezem, hogy többet látott a világból, mint te.
Egy 14 éves lány, aki nem szokott tv-t nézni. :P
A Jobbik bírósági döntés alapján nem nevezhető náci pártnak.
Ennek a fotónak alapján meg döntse el mindenki, hogy szerinte aki Hitlert ilyen formában is élteti, az náci e vagy sem:
A "nazi" szó pedig a német nemzetszocialita (Nationalsocializtische) szó rövidítése.
Mondom N É M E T!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!