Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik tényleg náci párt?

A Jobbik tényleg náci párt?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 20:02
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Ebben legalább egyetértünk.
2014. jan. 12. 08:49
 42/51 anonim ***** válasza:

Kedves 61-es, neutrális, becsapott generáció megkínlódott tagja! Hogy hány órakor írok, az az én dolgom. Én nem gyűlölködtem, csak kijavítottam a helyesírását annak, aki gyűlölködött. De az nem én voltam.

További szép hosszú életet Neked!

2014. jan. 13. 02:17
 43/51 anonim ***** válasza:
34%

Csak a tudatlan alaposan átmosott agyú és liberális "emberek" használják a Jobbikra a náci szót. Vagy esetleg a tanárnéni még a régi rendszerben nőtt fel. A Jobbik annyira náci, mint Izrael államfője. Tájékozatlan emberek akik meg életükben nem olvasták a Jobbik programját, nácizzanak csak.. Ezzel önmagukat és társaikat minősítik. Tessék könyvet olvasni, és nem a tv előtt butulni kedves zombi társadalom.

(Egy húsz éves lány, akire nem hatott a média ellenpropagandája) :))

2014. jan. 20. 15:47
 44/51 anonim ***** válasza:
68%
Végre egy újabb 20 éves jobbikos aki megmondja nekünk,ki a náci és mit is kell tudnunk a történelemről. Azért ha lehet,ne te mondd meg kincsem! Az agymosásról meg kimondottan nem tizen-huszonévesekkel fogok vitázni. Büszke vagyok rád és mindazokra akik ezt tették veled!
2014. jan. 21. 16:20
 45/51 anonim ***** válasza:
46%
A butulás nem attól függ hogy olvasol-e vagy tv-t nézel. Hanem attól hogy kinek a könyvét olvasod vagy kinek a tv-jét nézed. Tessék ezt is figyelembe venni 20 éves okosom!
2014. jan. 21. 17:47
 46/51 anonim ***** válasza:
25%

Azt hiszem nem leszek öngyilkos, mert Tv2-n szocializálódott emberek lepontoztak.

Pedig nyugodtan leállhatnál vitázni, tudom kellemetlen belátni, hogy 20 évesen valaki érettebben gondolkozik, mint te :)

Hajrá Jobbik :)

2014. jan. 22. 12:53
 47/51 A kérdező kommentje:

43-as, bocsánat, hogy merek valamit kérdezni... a történelemtanárom negyven éves, felételezem, hogy többet látott a világból, mint te.

Egy 14 éves lány, aki nem szokott tv-t nézni. :P

2014. jan. 23. 15:19
 48/51 anonim ***** válasza:
Öngyilkos ne legyél,de amit írtál azt valóban nehéz belátni. Nekem nem rég egy 26 éves mondta,hogy szocializmus soha többé ne legyen. Hát komikus volt és úgy el röhögtem magam hogy kijött a könnyem. Ez komoly! 47F
2014. jan. 23. 16:37
 49/51 Zeusz1967 válasza:
45%

A Jobbik bírósági döntés alapján nem nevezhető náci pártnak.

Ennek a fotónak alapján meg döntse el mindenki, hogy szerinte aki Hitlert ilyen formában is élteti, az náci e vagy sem:

[link]

2014. ápr. 9. 10:30
 50/51 alfonz64 ***** válasza:

A "nazi" szó pedig a német nemzetszocialita (Nationalsocializtische) szó rövidítése.

Mondom N É M E T!!!

2014. máj. 25. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!