1/51 anonim válasza:
Inkább egy komolytalan bohócpárt.
2/51 anonim válasza:
Nem.
Elég messze áll az egykori NSDAP-től, még Horthy politikájától is.
3/51 A kérdező kommentje:
Nyolcadikos vagyok, és az egyik osztálytársam, aki zsidó, "beszólt", mert azt hitte, olyan vicces, hogy "én nem politizálok. Győzzön a Jobbik". És a törintanárom azt mondta, hogy "ha a Jobbik győzne, akkor te lennél az első, akit..." Hát csak ebből gondoltam.
2014. jan. 6. 20:07
4/51 anonim válasza:
Gratulálok a töritanárodnak...
Amúgy a Jobbik egy kirakatpárt, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja.
5/51 anonim válasza:
# 1 Ott a pont, de kifejteném. A jobbik egy államközi gazdasági kérdésekben teljesen tájékozatlan, ordas nagy baromságokat összehordó, ilyen Novák, meg Zagyva féle nímand, villanyszerelő (Nováknak még 'tán szakmája sincs) senkiháziakat felvonultató, hazudós Zázrivecz által vezetett botránypárt.
7/51 anonim válasza:
Kedves tanárnődet csókoltatom! Annyira hülye szegénykém, meg annyira aberrált hogy hihetetlen!
Látszik, hogy a tanítóképzőbe egy gyenge "1-es felé két vonás"-sal be lehet jutni!
8/51 A kérdező kommentje:
Ht én is durvának találtam ezt a beszólását. De mondjuk hozzátartozik a történethez, hogy az illető o.társam már kikészítette a tanárt, és az meg gondolom nem gondolta át, hogy mit fog mondani. De akkor is hülyeséget mondott, szóval mindegy.
2014. jan. 6. 20:21
9/51 anonim válasza:
Ha ezt nagy dobra verné a gyerek akár még nagyobb baja is lehetne a tanárnak. Voltak szemtanuk szóóval..
10/51 Ozmium42 válasza:
Amikor én nyolcadikos voltam, nekem anyám azt mondta, hogy ha nem eszem meg a főzeléket, akkor elvisznek a gárdisták. Azóta mindig megnézem lefekvés előtt, hogy nincs-e az ágyam alatt egy Vona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!