Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik tényleg náci párt?

A Jobbik tényleg náci párt?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 20:02
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon jó lenne, ha csak az nyilatkozna a Jobbikról, aki áttanulmányozta az alapító okiratát, és a választási programját!!! - Ne nyissa ki a száját senki szóra, ne nyúljon senki billentyűhöz addig, amíg meg nem győződik fehéren - feketén, alaposan valamiről! A Jobbik egy KERESZTÉNY !, MAGYAR !, RADIKÁLIS párt, se nem cigány-gyűlölő, se nem zsidó-gyűlölő - csupán bűnözés-ellenes: és mindegy, hogy milyen a színe, származása, etnikai, felekezeti hova-tartozása: a bűnöző az bűnöző.

A legutóbbi választáson közel egy millió szavazott rá: ezek mind nácik, fasiszták, rasszisták, hülyék!? ...

Jó lenne, ha az ilyen véleményezők megfogadnák a volt vezérük tanácsát: tanulni, tanulni, tanulni! (Lenin)

2014. jan. 9. 19:50
 32/51 anonim ***** válasza:
67%
Akkor miért dobták ki egyből azt a gyereket a pártból, ahogy mrgtudták, hogy egyik nagyanyja zsidó volt. Szálasi utódjai vannak benne, magyarul náci párt. Nem kell hinni az álcának.
2014. jan. 10. 12:01
 33/51 anonim ***** válasza:
5-öskének: nem lenne baj, ha elolvasnád Novák Előd rövid életrajzát, akkor nem hülyítenéd a többi barmot a téveszméiddel. Továbbá egy kis helyesírási gyakorlat rád férne, pl. a niemand leírásában. Te beszélsz mások műveletlenségéről? Hadd a billenytyűt másra, inkább csak beszélj, a kihulló kapák nem ártanak annyira.
2014. jan. 10. 14:29
 34/51 anonim ***** válasza:
50%

30-as Inkább undorodjam (magyarul, helyesen). Meg van engedve. A baj az, amit Kodály Zoltán úgy fogalmazott: végtelenül elkeserít az a tény, hogy nekem ugyanúgy 1 szavazatom van, mint egy analfabétának. Ez veletek is a baj. Fingotok nincs alapvető politikai és történeltényekről, érzelmi alapon "politizáltok", ennélfogva könnyen manipulálhatók vagytok. Nektek még "segílycsomagot" sem kell osztani a voksért, mert saját banga lendületetekből rohantok a tévedésbe. Országrontó nagyjaink számára ez a nyerő szavazó.

Szóval, utálj, akit akarsz, de - ha lehet - ne tégy nagy kárt más jövőjében a bunkóságoddal, kérlek!

2014. jan. 10. 14:42
 35/51 anonim ***** válasza:
37%
A bunkóságról és az érzelmi dolgokról nem veled fogok vitázni. Nyelvtanról meg ne oktass,abból soha nem voltam rossz. Néha lehet,hogy hibázoK. Ja nem! Hibázom.Okkos jobikos.
2014. jan. 10. 17:45
 36/51 anonim ***** válasza:
7%

Kösz, kitüntetésnek veszem, bár nem vagyok az. Csak az élet sokmindenre megtanított már. Többek között tisztábban látni a sorok között. Írd inkább: náci!

Ilyen értelemben te meg légy internacionalista proletár, s énekeld a Libással az internacionálét! Úgyis ott volt az amcsi nagykövetségen eligazításon, miként mentse meg az elesetteket a GDP-jével. Kellemes önállóságot és határozottságot kívánok tojáshéjjal a popidon!

2014. jan. 10. 18:02
 37/51 anonim ***** válasza:
71%
meléfoktál nyelftanár! 47 éves vagyok és k..vára nem szeretem ha tojáshéj seggűek oktatnak. Vona és orbán félék meg pláne kíméljenek! Ja bocs,orbánt szándékosan írtam kisbetűvel. Számomra annyit ér!
2014. jan. 10. 20:05
 38/51 anonim ***** válasza:

33-as:

Te is megnézhetnéd, mit írsz, amikor kioktatsz másokat helyesírásból.

Nem "hadd", hanem "hagyd" másra.

Továbbá nem "billenytyű", hanem billentyű.

Ennyi!

2014. jan. 11. 02:02
 39/51 anonim ***** válasza:
75%
:)
2014. jan. 11. 08:43
 40/51 anonim ***** válasza:
78%
Kedvenckéim! Egyet sikerült bebizonyítanunk: veletek és velem ennek a népnek, ennek atáesadalomnak örökre vége. Annyira lezüllött, akkora a meg nem értés, a tolerancia hiánya, a csöpögő gyűlölet, hogy ezen már senki nem képes változtatni. Ja, így múlik el a világ dicsősége. Gyűlölködjetek nyugodtan, éjjel kettőkor akár, én kimaradok. Nesze, neked, szép új világ! Érezzétek benne jól magatokat! Egy neutrális, 61 éves, egy becsapott generáció megkínlódott tagja.
2014. jan. 11. 16:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!