Ők lennének a Jobbik szupermagyar szimpatizánsai?
Ezek nem Jobbikosok.
A focihuligánok pártja inkább a Fidesz, az csináltat nekik stadionokat.
Ez egy ilyen hülye duma, hogy a szélsőjobb hasonló huligánok tömörülése. Való igaz, hogy jónéhány ilyen is van. Ugyanakkor van nem is egy igen jól szituált, köztük vezető beosztásban dolgozó jobbikos ismerősöm.
Régebben, Csurka idején MIÉP szimpatizáns voltam, akkor ugyanez volt a nóta. Tény és való, hogy skinhead is járt a gyűléseikre, de jómagam ismertem budai villában lakó, tehetős zsidó (!) családot, akik lelkes miépesek voltak.
"Hát nekem jó néhány ilyen ismerősöm van és mind jobbikosok."
Mennyire vagy otthon a politikában?
Az ember keresi a hozzá legközelebb álló pártot.
Az ilyen skinheadek meg nácik, régen a MIÉP-re szavaztak, aztán az megszűnt, most a Jobbikra.
Értelemszerű, hogy egy ilyen ember a legjobboldalibb pártot keresi.
Ahogy a kommunista szimpatizánsok is a legbaloldalibbat keresik, sokan azért szavaznak az MSZP-re.
Tudod 13. nyugdíj, osztogatás, tutujgatás...stb
Vagy míg nem volt liberális párt, addig egy liberális kire szavazott?
Valószínű az MSZP-re, ami ugyan nem liberális párt, de egy liberálishoz a sok távol álló párt közül ez állt a legközelebb.
Ők.
Azért egy rakás agyhalott és egy rakás csecsemődaráló állat között van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!