Az elvakult Jobbik szavazók honnan veszik, hogy választást nyernek, illetve 10% fölötti eredményt érnek el?
#10 - tudod miért mérnek keveset mindig a Jobbiknak?
Mert a #11 által látott fiatal szavazótábor mellett amikor szavazni kell, akkor megjelenik apám korosztálya (60 környéke).
Mert ha elmész egy nem Jobbikos (se nem Fideszes), hanem nemzeti érzelműnek hívott rendezvényre és körbeérdeklődsz, azt fogod látni, hogy legtöbben a Jobbikot neveznék meg, mint a párt amire szavazni fognak. Van aki jónak gondolja, van aki a kisebbik rossznak, van aki csak a többi ellen szavazna rá - de rá szavaznak.
Magyarán könnyen megeshet, hogy többet fog kapni, mint korábban. Még úgyis, hogy páran már azt pedzegetik, hogy nagyon elpuhultak mióta kényelmesebb székekben ülnek.
"Az elvakult Jobbik szavazók"
Mire jó ez? Sértegetni,sértegetni és sértegetni? Ha Fradista valaki az a baj,ha Újpesti az a baj! Ha Fideszes az a baj,ha Jobbikos az a baj!Ha cigány az a baj,ha Magyar az a baj! És szándékosan csak a két végletet írtam! Tipikus rossz emberi tulajdonság! Ha van rajtad sapka azért ha meg nincsen,akkor azért! Szánalmas!
"Ha cigány az a baj,ha Magyar az a baj! És szándékosan csak a két végletet írtam! "
Miért lenne a magyar és a cigány két véglet? És ha ez a két véglet, mi az, ami közötte található?
# 12 "Még úgyis, hogy páran már azt pedzegetik, hogy nagyon elpuhultak mióta kényelmesebb székekben ülnek."
Nem kényelmesebben ülnek, hanem rablógyilkos módon lepaktáltak a megfelelő emberekkel, AHOGY bekerültek a parlamentbe, a tűz közelébe. A megfelelő embereiket megkenték, kifizették. A Jobbik most már csak annyira képviseli a MAGYAR ember érdekeit, mint Terry Black a konzervatív, férfias megjelenést XD.
# 12
Amúgy azt hittem, te inkább baloldali beállítottságú vagy. Örülök neki hogy nem, de az viszont fura, hogy nem jöttél rá még, mit is machinál a Jobbik....
#19 - könnyen lehet, hogy nem mondok újdonságot: minden állami (és/vagy EU-s) projektnél úgy folyik el a pénz, mintha térdig járnánk benne. Meg mindenhol, ahol az állam a tulajdonos, függetlenül épp melyik párt irányít.
Ugyanígy a szociális rendszereknél, útépíteseknél és egyebeknél. Bárhol, ahol az adóbevételt osztják.
Persze máshol is megy a gittrágás ezeken, pl. múltkor belefutottam egy cikkbe az angol örökbefogadási/nevelőszülői rendszerről, amit szintén sokan kifogásoltak. De ez nem segít rajtunk, max. kevésbé érezzük magunkat a gödör legalján...
Ezek a dolgok szerintem mindenkit bántanak, így az fog növekvő népszerűségre szert tenni, aki be meri vállalni ezeknek a dolgoknak a kezelését, akár EU-s irányelvek és mindenféle eljárások ellenében is.
Vagy legalább megígéri, hogy bekerüljön a parlamentbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!