Mi lesz ebből? Polgárháború, vagy csak sima fúj cigány, fúj náci? És nem érdekes, hogy ahány helyen a cigányokkal baj van, ott a választást kivétel nélkül a jobbik nyeri?
Ugyan.
A cigányok szeretnek lódítani ,úgy hazudnak ,hogy ők maguk is elhiszik.
Nem ,hogy 1000 cigány nem lesz ott ,de még 10 sem.
"...Ez a mi városunk"
Mondják ezt a cigányok.
Tudtommal ezt az országot (még) MAGYARORSZÁGNAK hívják és nem cigányországnak!
Van az az ok, amiért fegyvert fognék és fegyvert adnék a fiaim kezébe is. EZ AZ AZ OK!
Az a baj, hogy ránézésre már egyre nehezebb megállapítani, hogy ki a cigány, ki nem az. Annyira keveredtek már...
Az iskolánkban első (de még huszadik) ránézésre sem mondtam volna meg a többségről, hogy cigány. Csak miután láttam apját-anyját, hallottam beszélni...de volt, akit még ezek alapján sem, csak onnan, hogy ő saját magát cigányozta...
Fogalmazzunk pontosan.
Polgárháború: kettő vagy több, egyazon politikai-gazdasági érdek/elv/ideológia/eszmerendszer alapján szerveződő közösségek egymás elleni harca.
Egy polgárháborúhoz mindkét oldalon polgárok kellenek.
A kulturálatlan, agresszív, primitív és kapával, kaszával, karóval felszerelkezett lincselő cigánycsürhét polgárnak nevezni sértő a polgárokra nézve.
A cigányok egyáltalán:
- milyen eszmerendszer nevében "harcolnának"?
- kik lennének a vezetőik?
- milyen politikai követelésekkel állnának elő?
(Milyen zászló és jelszó alatt?)
Ezek után polgárháborúról beszélni...
"...Ez a mi városunk"
Az út mentén a szar, na az a tietek!!
Egyébként meg ha a magyarság összefogna, simán győzne. Hogy miért? Mert a cigányoknak csak akkor nagy a pofájuk, ha 12-en mennek 1 ellen. De ha meglátnák szembe jönni a magyarokat, fülüket farkukat behúzva menekülnének. És ezt addig kéne megtenni, amíg a magyarok vannak többségben. Vagyis nincs sok időnk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!