Az elvakult Jobbik szavazók honnan veszik, hogy választást nyernek, illetve 10% fölötti eredményt érnek el?
Ahonnan az LMP/MSZP/Bajnai/DK támogatók is azt hiszik, hogy nyernek.
Egy pártnak azt kell mondania, hogy nyerni fognak.Nem mondhat olyat, hogy jó a második vagy harmadik hely.
Nem vagyok semelyik párt híve, ezt előre leszögezem
1. Az hogy a Jobbik nyer jövőre, aki ezt mondja, az is tudja hogy nem igaz. Nekem is vannak Jobbikos ismerőseim és mindegyikük tisztában van vele, hogy 100% hogy idén újra Fidesz győzelem lesz, remélhetőleg nem 2/3-al
2. Az hogy többet érnek el, mint 10% az is 100%. Tavaly is 17%-ot értek el és nem hiszem, hogy olyannyira csökkent volna a támogatottságuk, szerintem olyan 15%-20% a reális
Szerintem az eredmények:
1. Fidesz-KDNP (45%)
2. Mszp-Együtt2014 (25%)
3. Jobbik (15%)
4. DK (5%)
5. LMP (5%)
6. 4K (nem jut be)
7. Mome (nem jut be)
8. Jesz (nem jut be)
9. Magyar Hajnal (nem jut be)
A jobbikosok többségének értelmi színvonalát ismerve (kb. 10-12 éves gyerekeknek felel meg), nem csodálkozom a jelenségen. 2010-ben is jót szórakoztam rajtuk, amikor polling botokkal beállították magukat 90%-ra az összes netes "közvéleménykutatáson", Vona verte a mellét, hogy 2/3-uk lesz, itt a gyk-n is óriási volt az arcuk, aztán a választások vasárnap estéjén bömböltek, hogy nem lehet igaz, hogy csak ennyit kaptak :)))
A színvonalukat mi sem mutatja jobban, mint hogy ugyanott tartanak, mint 4 évvel ezelőtt.
"de többet nem érnek el, mivel a média által agyon vannak hallgatva, illetve ha említi is őket valami híradás, az csakis negatív színben tünteti fel" - épp ez az, hogy azok a választók, akiket a Jobbik meg tud szólítani úgyis kétkedve állnak az országos tévékhez/rádiókhoz és nem onnan tájékozódnak legtöbbször.
Én nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. A Fidesz kerül majd első helyre, ez nem is kérdés, de azt tippelném hogy a Jobbik beelőz az MSZP-nek. Főleg mert annyi párt van a baloldalon, hogy szétoszlanak a szavazatok - lényegében mindegyiket ex-MSZP-s vezeti, úgyhogy majd szavaznak össze-vissza a szavazóik, az alapján, hogy Bajnai, Mesterházy vagy GyF a szimpatikus.
"illetve ha említi is őket valami híradás"
Ez hülyeség, múltkor a hir24 is olyan seggnyalást mutatott be Vona Gáborral, mint ha ő szarná a napfényt.
Az mtv, és a kereskedelmi tévék híradói is úgy beszélgetnek a képviselőikkel, mintha tiszteletreméltó szakemberek lennének, nem egy olyan párt tagjai, akiknek a képviselői szálasista megemlékezéseken szoktak felszólalni október 23-án ( [link] ), hivatalos híradójában Hitlert éltetik ( [link] ) és a hivatalos csatornáikon ilyeneket posztolnak: [link]
Mikor kérdezték meg a jobbikosokat a "hagyományos médiában", hogy ugyan, mire készültek a sümegi képviselőik, mielőtt a rendőrök egy rakás fegyverrel lekapcsolták őket a cigánysor közelében?
[link] Vagy, hogy
Vagy hogy mi is a helyzet a Jobbik Hajdú-Bihar megyei cégeivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!