Akik szerint most diktatúra van, ugye azok nem is mennek szavazni jövőre?
sztem is igazad van, mert én is így gondoltam, de megpróbálok az ő agyukkal gondolkodni, és a saját csapdájukba őt léptetni, mert ez olyan, mint pl-ul széllel szemben sem lehet pisilni, még akkor sem amikor már megfordulsz, mert akkor meg amonnan fúj Tehát ez lenne a szélkakas, amit próbálok érzékeltetni. Én persze elismerem azt is ha nincs igazam,DE A TE(ÖN) STÍLÚSODDAL(STÍLUSÁVAL)
azt érzékelem, hogy ennél lejjebb már nem tudsz (tud) süllyedni, úgyhogy gratulálok, mert már itt bizonyította az érveléseimet, és ez, nem a békés stílura vall!mégegyszer is gratula! EMBERTÁRSI TOLERANCIÁJA 00,.....................................
Még annyit, hogy ellentétben vele, ezen sírni lehet, és sírnak is sokan, ami itt folyik ebben az országban,de vannak sokan akik vagy elhagyták(gyávák, önzők) és vannak akik meg szép csendben kimúltak, és sajnos vannak olyanok, akik úgy gondolkodnak mint ahogy írta, és akkor lesz igazán ne mulass,de, hogy jól nem jár senki, az biztos, mert mindig lesz egy nevető harmadik! NEM ÖN AZ VÉLETLEN?
MERT A BŰNÖZŐK KÖZÖTT IS VAN TÉGLA..........
Más:Ha két focicsapat kiáll egymással mérkőzni, és az egyik 11-játékossal, 10cm-es kapuszélességgel, a másik(ellenzék)minden szabály betartva de csak 6-játékossal, mert ilyen a szabály, akkor érdemes kiállni velük? NEM!Igaz?
Hanem hátat fordítani, és a nézők által elkergetni a föld felszínéről is azt a csapatot, aki saját maga malmára hozta a törvényeket!(diktálta)(R)Mert ha kiállnak vele, azzal csak elismerik a szabálytalan törvényt!
aki nem akarja a Fideszt se az Egzütt izét támogatni, az szavazzon kisebb pártokra.
2003-tól 2011-ig kb a minimálbér adómentes volt, azaz mivel rengetegen dolgoztak minimálbérért vagy papíron azért, hogy ne kelljen adózni, így alig volt állami adóbevétel. a bevételek nagyobbik része 2004 után jött, mint EU-s fejlesztési támogatás, ami aztán csúszott a milliárdos bankárkormánytagok zsebeibe, lett új autópálya, de annyiba került, hogy a dolgozók ennyiért Németországban szokott keresetet is kaphattak volna (de nem ez történt), ehelyett a költség 2/3-a eltünt Kulcsár és a Haverok (K&H bank) számlákról az említett kormánytagok offshore számláira, hogy el legyen dugva.
ezek után csoda, ha most egy rakás extra adó van? 8 év lopását kéne pótolni, erre van most 27% áfa, egykulcsos szja stb. ezek egyikével sem értek egyet, sôt félek attól, hogy ha visszatérnének az egykori tolvajkormány tagjai, és teli kincstárat találnának az elmúlt pár év horribilis adóbevételeibôl, akkor azt szépen le is nyúlnák, ahogy szokták.
ha volnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!