Mi lenne ha Magyarországon is bevezetnék a heti fizetést, mint Angliában?
Figyelt kérdés
Jobb lenne vagy rosszabb?2013. dec. 28. 15:42
11/30 Istike24 válasza:
Sokkal rosszabb hetente kapni. Én sajnos így kapom már lassan 4 éve és mindig csak rosszabb.Ráadásul változó mert valamikor heti 35 ezret szedek össze, de valamikor csak 25 ezret. Nem lehet belőle például rendesen számlákat fizetni maximum hetente csak egyet mert ugye valamennyinek azért maradnia is kell tankolni kaját venni stb...Úgyhogy jól mondta az előttem hozzászóló, hogy valamikor már a hét közepére nincs belőle.Előző melóhelyen havonta kaptam azt jobban belehetett osztani főleg ,hogy az fix volt.
12/30 anonim válasza:
"Igazság szerint minél ritkábban van fizetés, annál kevesebb adminisztrációval jár, vagyis annál költséghatékonyabb a munkáltatódnak."
Ki nem szarja le a munkáltatót?
13/30 anonim válasza:
Nem tök 8 mikor fizetnek. A 100e 100e marad akkor is ha 15 részben fizetik ki. Aki nem tudja kezelni a pénzét, az ettől nem tanulná meg.
amúgy meg, ha jön egy 60e-es számla az első héten, akkor azt mégis hogy fizeted ki, ha csak 25e-et utaltak volna át?
14/30 A kérdező kommentje:
Valószínűtlen a 60 ezres számla,a számlákat meg ütemezetten lehetne fizetni.Így nem kellene hó végén uzsorásokhoz fordulni.
2013. dec. 28. 16:03
15/30 anonim válasza:
Angliában is már egyre elterjedtebb a havi fizetés. Minimálbéres munkaköröknél, alacsony beosztásnál jellemző ma már a heti fizetés. Manapság már a a lakbért is fizetheted havonta, hetente, ahogy akarod.
16/30 anonim válasza:
Javulna valamelyest az életszínvonal és elindulna egy gazdasági fellendülés.
17/30 anonim válasza:
Kapnék heti kemény 17.500,- Ft-ot, ami azt jelentené, hogy egyszerre még a bérletemet sem tudnám megvenni belőle (22.400,- Ft).
Nekem nem tetszene...
18/30 A kérdező kommentje:
És ha bevezetnék a heti bérletet?
2013. dec. 28. 16:31
19/30 anonim válasza:
Úgy lehetne bevezetni, hogy ha mellette bevezetnék a heti rezsi fizetést is mondjuk, mint Angliában. Mert a jelenlegi alacsony magyar bérek mellett teljesen mindegy hogy heti vagy havi bért kapsz, így is úgyis kevés.
20/30 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet,heti rezsi fizetés,heti bér.
2013. dec. 28. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!