Mi lenne ha Magyarországon is bevezetnék a heti fizetést, mint Angliában?
Figyelt kérdés
Jobb lenne vagy rosszabb?2013. dec. 28. 15:42
3/30 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy így jobban be lehetne osztani a pénzt,a hó végén nem maradnának pénz nélkül a családok.
2013. dec. 28. 15:45
4/30 anonim válasza:
Hát lehetséges, de lehet az lenne, hogy aki 100 ezret keres havonta az megkapja a heti 25 ezer forintját és hét közepére már semmi nem lenne belőle, tehát lehet még rosszabb lenne.
5/30 anonim válasza:
könnyebben fizetnék a Providentet
6/30 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy alacsonyak a fizetések,de például egy családban van havi 200 ezer jövedelem ott heti 50 ezer elég lenne és így jobban spórolásra késztetnék az embereket,nem lenne az hogy a fizetés után nagy költekezés utána meg koplalás.Ilyen népnevelő dologra gondolok.
2013. dec. 28. 15:50
7/30 anonim válasza:
Ha több számlát egyszerre kell fizetni, akkor máris nem lenne semmi az egyik heti fizuból. (Vagy többől.)
8/30 anonim válasza:
Igazság szerint minél ritkábban van fizetés, annál kevesebb adminisztrációval jár, vagyis annál költséghatékonyabb a munkáltatódnak. Tehát ebből az okból kifolyólag nem tartom jó ötletnek. Aki 1 hónapra előre képtelen gazdálkodni az 1 hétre előre sem tud.
9/30 anonim válasza:
"Arra gondoltam,hogy így jobban be lehetne osztani a pénzt,a hó végén nem maradnának pénz nélkül a családok."
Persze, lényegesen jobban. Én mindig is a heti fizut szerettem.
10/30 A kérdező kommentje:
Számlákat meg lehetne oldani,szétosztani a hetek között.
2013. dec. 28. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!